Početna Savjeti Makeup Malu Wilz Trio Cover Cream

Malu Wilz Trio Cover Cream

26.03.2013

Makeup

Vjerujem da ste se susreli s problemima prekrivanja u kojem vam samo korektor nije pomogao. Isto tako vjerujem da vam korektori u boji nisu nepoznanica, ali znate li čemu oni služe? Upoznajte Malu Wilz Trio Cover Cream i naučite kako prekriti hiperpigmentaciju.

Dolaskom toplijih dana mnogima počinju problemi s kožom. Pigmentacijske mrlje su mnogima veliki problem. Dok crvenilo na koži je cjelogodišnji problem. Malu Wilz Trio Cover Cream sadrži sve što vam treba za svakodnevnu upotrebu.

Set dolazi u kartonskoj kutiji unutar koje se nalazi plastična kutija s 3 korektora. S donje strane poklopca je veliko ogledalo, dok je u podnožju korektora špatulica. Korektori su kombinacija korektora i kamuflaž kreme, tako da u slučaju da vam budu presuhi, predlažem vam da ih prvo „otopite“ na ruci. Toplina kože će ih omekšati i lakše ćete ih razmazati. Nanosite li ih na osjetljiva područja, poput područja oko očiju, tada ih nanosite mekanim velikim kistom. 1-2 tanka sloja će sve prekriti, a neće biti teško. I zapamtite- manje je više!

Ljubičasti korektor neutralizira kožu i daje joj sjaj.

Zeleni korektor neutralizira crvenilo, dok je žuti korektor odličan da licu da toplinu i prekrije zeleni i ljubičasti korektor.

U tutorijalu ispod možete vidjeti postupak prekrivanja hiperpigmentacije korektorom. Na slici 1. je stanje prije. Drugi korak je neutralizacija kože s ljubičastim korektorom. I zadnji korak je izjednačavanje kože s žutim korektorom. Na sve to dolazi tekuća podloga i highlighter. Tragovi tamnije kože su potpuno prekriveni.

Kutijica vam stane u dlan i dovoljno je tanka da stane u svaku torbicu. Korektori dolaze u količini od 3 x 1,3 g. Cijena je 109,40 kn, a dostupan je u web shopu DALJEPOTI.HR

Imate li kakvih pitanja, slobodno me kontaktirajte na mail: [email protected]

 

Vaša Ana