Početna Savjeti Makeup Profesionalni make-up proizvodi za savršen ten

Profesionalni make-up proizvodi za savršen ten

02.07.2013

Makeup

'Koža igra veliku ulogu i to ne samo pri prirodnom izgledu. Osobito je to tako kod intenzivnog i upadljivog make-upa gdje je savršen ten apsolutno nužan. Kako bi se to postiglo, Make up Factory i Malu Wilz nude cijeli niz izvrsnih profesionalnih proizvoda.' - Diego Schober, vizažist za zvijezde

1. Make Up Factory Cover Up Set - Set korektora za prikrivanje. Proizvod 2u1 za prikrivanje sjena i neravnina, posebno za osjetljivo područje oko očiju. Cijena na web shopu: 158,00 kn.

    A - korektor koji reflektira svjetlost i posvjetljuje tanke linije te vizualno osvježava kožu
    B - matirajući i fiksirajući puder visoke definicije (High Definition Powder), čija se svilenkasta tekstura ne taloži
 


Primjena - za posvjetljivanje i prikrivanje na dijelovima oko očiju kao i izdignutih mjesta kao što su jagodične kosti, nos, brada i iznad gornje usnice, nanijeti pomoću kista Eye Shadow Brush i mekano stopiti.

2. Malu Wilz Camouflage Cream - Snažno prianjajući i visoko prikrivajući specijalni make-up. Prikriva nesavršenosti kože, nečistoće i nepravilnosti (kao i tetovaže). Ne razmazuje se čak ni pri visokim temperaturama. Cijena na web shopu: 108,75 kn.

Primjena - Uzmite Camouflage Cream (krema za prikrivanje) s pomoću špatule te zagrijte na gornjoj strani ruke – ako je potrebno pomiješajte nekoliko nijansi.  Nanosite sloj za slojem koristeći vlažnu spužvicu za make-up sve dok ne postignete željeni učinak. Kada se koristi s Malu Wilz Fixing Powder (puder za fiksiranje) postaje izuzetno trajna i otporna na vodu.

3. Malu Wilz Fixing Powder - Puder za fiksiranje. Dugotrajno matira i fiksira svaku podlogu, između ostalog i Camouflage Cream. Puder se stopi sa svakom nijansom kože. Cijena na web shopu: 129,40 kn.

4. Make Up Factory Powder Brush - Profesionalna četka od najfinije prirodne dlake za optimalno primanje i prenošenje boje. Cijena na web shopu: 98,90 kn.

5. Make Up Factory Light Reflecting Concealer - Prikriva manja crvenila, sitne bore te sjene ispod očiju. Uslijed pigmenta koji reflektira svjetlost ima učinak 'buđenja' za ten koji zrači. Praktična olovka s četkom aplikatorom za preciznu primjenu. Cijena na web shopu: 139,80 kn.