Početna Savjeti Makeup Profesionalni make-up stalci

Profesionalni make-up stalci

17.10.2014

Makeup

Profesionalni make-up stalci poznatih brendova Malu Wilz i Jean Klebert Gil Cagne, dolaze sa mnogobrojnim testerima profesionalnih proizvoda visoke kvalitete.
Idealan izbor za vaše beauty i spa centre.

Brand Malu Wilz dio je njemačke grupacije ArtDeco. Osnovan je 1991. godine te je od tada jedan od lidera na području profesionalnog make-upa. Dostupan u preko 35 zemlja cijeloga svijeta te je dobitnik nekoliko priznatih internacionalnih nagrada za najbolju kozmetiku te za inovativnost. Za 2012. godinu brand Malu Wilz je dobio nagradu za najbolju njemačku dekorativnu kozmetiku za spa i beauty centre. Samo na području Njemačke dostupni su u preko 3.500 tisuća centara.


 

 

 

 

Malu Wilz Just Minerals display sa testerima
vpc (sa pdv-om): 2.362,50 kn
 


Malu Wilz make up stalak 2014.
vpc (sa pdv-om): 4.875,00 kn


Pablo, umjetnički direktor tvrtke Jean Klebert, stvorio je nov hidratizirajući, zaštitni make-up zasnovan na novoj koncepciji, jer je zdrava koža ključ za sjajan učinak šminke.
Osnovni sastojci su minerali dobiveni od pročišćenog liskuna, eko-certificiranih amino-kiselina, hijaluronske kiseline te s esa-peptidima i vitaminom E bez parabena.
Visoko učinkoviti pigmenti obogaćeni su blago fokusiranim mikroniziranim mineralima. Svi su proizvodi bez parabena i testirani na nikal.


Jean Klebert Gil Cagne Make Up Display General
vpc (sa pdv-om): 4.750,00 kn

Kontaktirajte nas na broj telefona 01 3881 275, svakog radnog dana od 9 do 15 sati.