Početna Savjeti Makeup 'Step by step' - Malu Wilz Eyeliner

'Step by step' - Malu Wilz Eyeliner

22.11.2016

Makeup

Stefanie Zapf iz Malu Wilz-a vodi Vas korak po korak u nanošenju eyelinera uz par praktičnih savjeta. Stefi ima višegodišnje iskustvo i završila je poznatu make-up Akademiju u Hamburgu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Korak 1 - Malu Wilz Kajal Designer - mekana olovka koja omogućava precizno ocrtavanje kontura na kapcima. Dugotrajna i vodootporna.

Korak 2 - Malu Wilz Soft Eye Styler - dugotrajna kremasta olovka za oči sa kvalitetnim mineralima. Visoka aplikativnost i udobodnost nanošenja nadovezuje se na mekanu teksturu najnovije generacije. Otporna je na vodu i brisanje nakon sušenja. Olovka dolazi u 6 nijansi.

Korak 3 - High Precision Eyeliner - formulacija na bazi vode s dugotrajnim puderom. Idealno za naglašavanje očiju s preciznošću i intenzitetu jednog pokreta. Fina, fleksibilan vlakana omogućuju da se izvuku delikatne linije. Idealno za vizualno naglašavanje linije trepavice kako bi se postigla prirodna dnevna šminka. Proizvod se brzo suši, ne razmazuje se i ne ostavlja tragove 'kapanja'. Karbonski pigmenti stvaraju idealan sjajni završetak. Nijanse: 01 crna boja i 04 smeđa boja

Korak 4 - Malu Wilz Profi Eyeliner

Više informacija o proizvodima i asortimanu na 01 3881 275 ili [email protected].

Svi proizvodi su dostupni u našem show room-u u Petrovaradinskoj 9a u Zagrebu.