Početna Savjeti Njega lica i tijela Anticelulitni tretman kisikom

Anticelulitni tretman kisikom

08.08.2013

Njega lica i tijela

Specijalnim proizvodim i tretmanima moguće je eliminirati tvrdokorni celulit, lokalizirane nakupine potkožnog masnog tkiva, učvrstiti kožu. Rezultati tih tretmana su doista mjerljivi.

Najnovije formule proizvoda Jean Klébert sadrže kombinaciju ozonida, karnitina, aminokiselina i fosfatidilkolina – derivata soje. Daju izvanredno brze i trajne rezultate bilo da je riječ o mršavljenju, borbi protiv celulita ili učvršćivanju kože.
Posebno dobre rezultate daje terapija s kisikom i ozonom. Kisik je važan jer je, pored ostalog, neophodan za proces stvaranje kolagena. Vlakna kolagena, o kojima ovisi čvrstoća i elastičnost kože, nastaju u stanicama kože – fibroblastima, a fibroblasti bez kisika ne mogu sintetizirati i proizvoditi kolagen.
Kisik djeluje na stanični metabolizam i poboljšava mikrocirkulaciju,  ima protuupalno djelovanje, potiče prirodno stvaranje kolagena i elastina te pomaže kod regeneracije kože.  Ozonidi tj. ozon koji oslobađa molekule kisika i ima najjače djelovanje na kožu potiče regeneriranje kože
Tretmani kisikom daju izvanredne rezultate, djeluju odmah, koža je nakon tretmana zategnuta, a nakupine potkožnih masnoća i celulita postupno se smanjuju.

Potražite u svome spa ili beauty centre najnoviji Jean Klebert profesionalni tretman - Ozosystem.