Bcl spa

29.05.2018

Njega lica i tijela

Prvi profesionalni spa proizvodi za manikuru, pedikuru & tijelo s certificiranim organskim sastojcima.

Zašto BCL?
U BCL-u vjerujemo da ljudi zaslužuju živjeti na zdraviji i sretniji način. Vjerujemo da se wellness postiže brigom o samome sebi, što je sastavni dio spa njege kože. Mi nudimo najkvalitetnije spa proizvode od certificiranih organskih sastojaka koji promiču jedinstvena spa iskustva i vidljive rezultate na koži.

BCL SPA certificirani organski proizvodi su evolucija suvremenog rješenja za zemlju, tijelo i dušu. Ovaj uzbudljivi sustav kombinira arganovo ulje iz Maroka s najčišćim sastojcima i s najviše prirodnih bioaktivnih sastojaka u revolucionarnom pristupu za njegu kože. Snažni, prirodni antioksidanti, bogata ublažavajuća sredstva i najfinije biljke i voćni ekstrakti čine BCL SPA čisto organskim spa iskustvom kao niti jedan drugi.

Smješten u sunčanoj Južnoj Kaliforniji, BCL proizvodi ponosno su proizvedeni u SAD-u. Izrađujemo naše formule bez sulfata, parabena, GMO-a, ftalata i jakih konzervansa. Obvezujući se na korištenje samo najboljih sastojaka, mi odabiremo voće i biljke koji su održivi izvor i certificirani od strane Stellar Certification Services-a.

lavender + mint linija proizvoda
Umirujuća aromaterapija
Lavanda nevjerojatno iscjeljuje kožu, smirujući tjeskobu, napetost i nemir. Menta umiruje, potičući miran noćni san. Smanjuje stres za vrhunski doživljaj aromaterapije. Živci se smiruju, a koža je obnovljena, meka i duboko hidratizirana.
Ključne prednosti
+ Umiruje i opušta kožu
+ Otpušta stres i napetost
+ Vlaži suhu kožu uz umirujuće prednosti

lemongrass + green tea linija proizvoda
Detoksificirajuće biljke
Prirodno tretira mrlje na koži i vidljiva oštećenja od sunca za poboljšani sjaj i teksturu. Nadražaji kože se smiruju i pročišćava se višak masnoća. Detoksikacijska, umirujuća i iscjeljujuća limunska trava, prirodni antiseptik, regulira izlučivanje masnoće na koži i smanjuje pore. Zeleni čaj neutralizira slobodne radikale i umanjuje oštećenja kože od sunca.
Ključne prednosti
+ Smanjuje oštećenja kože
+ Bogata antioksidantima
+ Protuupalna

Više informacija ko proizvoda u našoj veleprodaji na 013881275 ili e-mail.