Početna Savjeti Njega lica i tijela Blistava koža za žene i muškarce

Blistava koža za žene i muškarce

10.12.2012

Njega lica i tijela

Navikli ste sve planirati, sve obaveze privesti kraju na vrijeme, ne trpite odgađanje. Vjerojatno vam se nije dogodilo samo jednom da na popisu obaveza i zadataka nema Vas, nema odlaska frizeru i kozmetičarki, nema vremena predviđenog za vaš odmor.

Sve ono što se tiče isključivo vas, brigu o vlastitom tijelu, to obavljate tek ako stignete, ako vam ostane vremena. Niste izuzetak, tako se ponaša većina aktivnih žena, većina žena koje imaju obitelj i obaveze na poslu.

S istim problemom suočavaju se i muškarci, dapače češće od žena jer koža muškaraca stari brže, iako je deblja od kože žena ona je podložna stvaranju bora koje su u usporedbi s borama ženske kože, dublje, dakle vidljivije.

Ako ste se s posljedicama nebrige o svom tijelu posljednji put suočili na godišnjem odmoru, ovog ljeta kad ste shvatili da ste propustili pripremiti i lice i tijelo za sunce i izlazak na plažu. Pripazite da vam se to ne dogodi kad vam najmanje treba, za Božić ili novogodišnju proslavu. Ni najbolja šminka tada vam neće pomoći da skrijete tragove umora. Odmah krenite u akciju!

Što vam treba? Treba vam tretman supstancama koje će koži osigurati potrebnu količinu vode – savršenu hidrataciju pokrenuti metabolizam kože, neutralizirati slobodne radikale, usporiti procese starenja. Sve to postići ćete pravilno odabranim kozmetičkim tretmanom koji sadrži supstance porijeklom iz mora poput algi i hijaluronsku kiselinu, biljne ekstrakte.

Vaša koža zablistat će novim sjajem svježine, bore će biti manje vidljive, na dodir će koža postati mekana i glatka.

Malu Wilz Thalasso beauty tretman idealan je za oporavak kože ali i za poboljšanje njezine otpornosti na sve nedaće zime. Preporučuje se i ženama i muškarcima, primjeren je svim tipovima kože.

Tretman u beauty ili spa centru možete dopuniti njegom kozmetičkim proizvodima Malu Wilz za kućnu njegu s Thalasso kremom, Thalasso maskom, Multivitaminski gelom ili Jojoba pilingom.

Vaša,

Mr.ph.Seka Zebić

Malu Wilz centar, 01 3881 275