Početna Savjeti Njega lica i tijela Brzi anti–age trikovi koji skidaju godine s lica

Brzi anti–age trikovi koji skidaju godine s lica

18.12.2014

Njega lica i tijela

Pravilna njega i prehrana učinit će čuda za kožu na duge staze, no što napraviti kad želimo izgledati mlađe u kratkom roku?

1. Dobro je koristiti primer
Primer ispod pudera uvijek je dobra ideja - pogotovo ako je svilenkaste teksture te zaista postojan. Ne samo da će ujednačiti kožu već će i zagladiti bore i pore te licu u trenu dati mlađi izgled.

2. Treba paziti s puderom
Kako starimo tako bi trebali koristiti i manje pudera. Puder naglašava sve nesavršenosti na koži i bore čini zaista upečatljivima pa je dobro početi koristiti BB kremu te na masna područja dodati malo transparentnog pudera u prahu.

3. Njegovati područje oko očiju
Ako želimo izgledati mlađe trebamo njegovati područje oko očiju. Tu su bore najvidljivije, no zbog toga ne treba očajavati. Na područje oko očiju nikad nemojte nanositi puder, korektor koji stavljate  na podočnjake neka bude kremast, na dio iznad jagodica uvijek nanesi malo highlightera

4. Podignite kosu u visoki rep
Ovaj jednostavan trik uvijek pali. Želite li izgledati mlađe, jednostavno podignite kosu u punđu ili visoki rep. To će zategnuti kožu te "otvoriti" lice.

5. Koristiti highlighter
Ako ga naučite pravilno koristiti, highlighter može postati Vaš najbolji prijatelj. Uvijek ga nanosite ispod obrva, u sredini luka, na područje iznad jagodica, na sredinu čela te na samu kost nosa.

Bore oko očiju često nastaju zbog dehidracije kože pa je realno očekivati kako će nakon tretmana sa matičnim stanicama i hijaluronskom kiselinom sa tog područja nestati čak pola borica.

Jedan od tretmana koji uspiješno riješava problem bora oko očiju je virtualna Messoderma.
To je revolucionarna estetska, ne kirurška metoda kojom se visoka koncentracija pročišćenih aktivnih sastojaka uvodi u središnji dio kože, mezoderm, bez upotrebe igala. To je potpuno siguran tretman, bez povreda, podljeva i boli, sa trenutnim blistavim i dugotrajnim efektom koji će zadovoljiti očekivanja i najzahtjevnijih klijenata.

Laserski lifting – ovom metodom dolazi do popunjavanja malih bora i poboljšanja elastičnosti kože, uslijed čega koža djeluje glađe, zategnutije i svježe te su bore znatno blaže.

Savjetuje:
Martina Pužar-Zebić

Beauty Centar Božica 
01 29 111 28

Narudžbe i informacije na [email protected] ili putem telefona 01 3881 275