Početna Savjeti Njega lica i tijela Daljepoti na Danima ljepote

Daljepoti na Danima ljepote

25.02.2013

Njega lica i tijela

Malo nas još vremena dijeli od otvaranja vrata pravog 'Beauty raja' na Zagrebačkom velesajmu! Dani ljepote - međunarodni sajam kozmetike, pribora i opreme za salone  održat će se od 1. do 3. ožujka 2013.

Ljubiteljice šminkanja, friziranja, nail dizajna, uljepšavanja, početnici i profesionalci doći će na svoje, okupljeni na jednom mjestu sa zajedničkim ciljem – doživjeti ljepotu.

Anti-aging industrija žestoko grabi naprijed! Tradicionalne metode uklanjanja znakova starenja razvile su se do minucioznih kozmetičkih postupaka namijenjenih klijenticama mlađima od 25 godina. Kultura življenja 21. stoljeća dokaz je neminovnog nadopunjavanja zdravlja i ljepote duha i tijela, a industrija ljepote mudro formira moderne trendove i proširuje vidike korisnika te daje nove mogućnosti za postizanje osobnog ispunjenja. Zanimljiva natjecanja, prezentacije, edukativna predavanja, savjetovališta…

Na štandu daljepoti.hr dobit ćete savjetovanje uz preporuku proizvoda za Vaše lice. Savjete o njezi kože dati će Vam mr.ph. Seka Zebić i Martina Pužar-Zebić, a za makeup će se pobrinuti vizažistica Ana Mandekić koja će Vas besplatno šminkati sa proizvodima Malu Wilz, BeYu i Make up Factory.

Mr.ph.Seka Zebić će održati dva predavanja na otvorenoj pozornici u paviljonu broj 8. U subotu od 16.00 će govoriti o matičnim stanicama u kozmetici, a u nedjelju od 12.00 sati na temu detoksifikacije.

Saznajte, doživite i iskusite ljepotu na jednom mjestu Zagrebačkom velesajmu i ne propustite rezervirati  1. vikend u ožujku za Dane ljepote.