Početna Savjeti Njega lica i tijela Gen mladosti Q – Conotoxin - Revolucija u pomlađivanju kože

Gen mladosti Q – Conotoxin - Revolucija u pomlađivanju kože

21.03.2016

Njega lica i tijela

Što ste sve spremni učiniti kako bi ostali mladi i lijepi? U borbi protiv bora i znakova starenja RVB LAB Diego Dalla Palma Professional je razvio revoluciju u pomlađivanju kože od Q kromosoma Gena Mladosti.

Zbog težnje da stil života bude što aktivniji i zdraviji, većina muškaraca i žena osjeća se mlađima nego što to uistinu biološki jesu. Podvrgavaju se stoga i brojnim anti –aging tretmanima, nastojeći što duže održati zdrav i mladenački izgled svoje kože. Stoga su današnji farmaceuti otišli jedan korak naprijed i napravili su novu formulu koja je dobivena iz školjke Conus iz koje su izvadili Gen mladosti Q – Conotoxin koji najviše sliči našem ljudskom genu.

Gen mladosti Q – Conotoxin ima 3D djelovanje na kožu, potpomaže relaksaciji mišićnih vlakna, zbog čega se ispravljaju bore na koži uvjetovane pretjeranom stimulacijom mimične muskulature, djeluje na dinamične bore, ujedno koži daje izrazito veliki volumen pa koža djeluje mlađe, diže kvalitetu kožne matrice, pospješuje prirodno stvaranje kolagena i elastina pa djeluje na statične bore.

Proizvodi ujedno sadrže hijaluronsku kiselinu koja ima sposobnost zadržavanja velike količine vode u dubljim slojevima kože te ujedno dodatno hidratizira kožu i zaglađuje površinske neravnine te održava kožu glatkom i napetom.

Hijaluronska kiselina ujedno stimulira proizvodnju novog kolagena i elastina, koji znatno pridonose elasticitetu i čvrstoći kože. Upravo zbog trostrukog učinka - na hidratizaciju - proizvodnju novog kolagena i mišićnu relaksaciju, učinci nakon kure tretmana vidljivi su sljedećih šest mjeseci.

U tretmanu se koristi specijalna tehnika masaže „Rullage“ i vruće kamenje. Tretman preporučujemo osobama od 36-te godine ili u trenutku kada ste primijetili prve bore na vašem licu ili gubitak elastičnosti i volumenosti kože.

Nakon tretmana koža je obnovljena, mladolikog izgleda. Osoba se odmah može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Krajnji rezultat je zaglađena površina kože ujednačene boje, izrazito velika volumenost kože te poboljšane strukture i funkcije svih slojeva kože o kojima ovisi njena elastičnost, čvrstoća i hidratiziranost. 

Rezervirajte svoj termin za tretman u Vašem spa ili beauty centru.


Youth Venom – Novi serum u borbi protiv dubokih bora i linija.
Opušta, ispunjava bore te zaglađuje kožu.

Luksuzno pakiranje u staklenoj bočici  podsjeća na čarobni napitak, čime se ističe stvarno čudotvorno djelovanje seruma. Pakiranje sadrži kapaljku kojom se omogućuje doziranje seruma i njegovo pravilno korištenje. 


Maloprodajna cijena Seruma Youth Venom je 965,00 kn.

Više informacija i narudžbe na telefon 01 3881 275. Proizvod možete naručiti i putem ovog web shopa na ovom linku.