Početna Savjeti Njega lica i tijela Ideje za Valentinovo: 5 ideja koji će zadiviti nju i njega!

Ideje za Valentinovo: 5 ideja koji će zadiviti nju i njega!

27.01.2022

Njega lica i tijela

Ljubav je u zraku!

Taman kada ste pomislili da je gotovo s osmišljavanjem poklona, približava nam se Dan zaljubljenih i opet ćete se boriti s pitanjima: Što pokloniti za Valentinovo? Što pokloniti dečku, curi, ženi, mužu, prijatelju, prijateljici? Donosimo odlične ideje za Valentinovo koji će zadiviti i nju i njega.

Kako biste pobjegli od užurbane svakodnevice, bar na jedan dan, možete organizirati kratko putovanje, a možete i pobjeći u Wellness ili jednostavno stvoriti Wellness ugođaj kod kuće.

Bilo da Valentinovo provodite sa svojim partnerom, prijateljima ili sami, evo 5 ideja nakon čega ćete se osjećati doista sjajno!

 

1. DIGITALNI DETOX

Provodite li previše vremena za ekranom? Vrijeme je za digitalni detox! Donesite pravilo „BEZ TELEFONA“ kada provodite vrijeme zajedno. Ovo je najbolje vrijeme da obratite pažnju na brigu o sebi i svom tijelu te dragocjene trenutke provedete u društvu drage osobe.

Isprobajte poklon pakete za parove u našem Wellness & Spa centru Yes to beauty u hotelu Aristos.

Poklon paketi za parove su:

 

 

2. VJEŽBAJTE ZAJEDNO

Puno je bolji osjećaj kada vježbate u paru: to sigurno ima veze s endorfinom koji pozitivno utječe na raspoloženje.

Ovog Valentinova napravite raspored vježbanja, ali ne zaboravite uključiti dane kada ćete malo predahnuti od treninga i pokloniti svom licu hidrataciju!

 

 

3. BRIGA O SEBI – UVIJEK NA PRVOM MJESTU

Često zaboravljamo na brigu o sebi i svom tijelu te izmišljamo izlike kako nemamo vremena, od sutra ćemo i slično....pa se briga o sebi, umjesto na prvom, često nađe na zadnjem mjestu.

Zato ovog Valentinova napravite prvi korak i krenite s brigom o svom tijelu. Proizvodi koji će vam u tome pomoći su:

 

 

4. PRIPREMITE ZDRAVE GRICKALICE

Odlazak u trgovinu uvijek je izazov, jer su police pune primamljivih slatkih poslastica kojima teško možemo odoljeti. No, odlična je vijest da postoje fantastične, ali zdrave alternative koje možete napraviti u vlastitoj kuhinji. Isprobajte čips od jabuke ili napravite zdravi sladoled s bananama. I obavezno to napravite zajedno.

 

5. NAPRAVITE WELLNESS OAZU KOD KUĆE

Kad nam obaveze ne dopuštaju odlazak u Wellness, ugođaj možemo stvoriti i kod kuće.

Stvorite Wellness oazu u svoja četiri zida tako što ćete uključiti svoju omiljenu glazbu koja će opustiti sva vaša osjetila. Temperaturu prostorije prilagodite vlastitim željama, no pripazite da ona ne bude ni preniska, ni previsoka, jer to također utječe na rezultat. Unesite blagodati eteričnih ulja u svoj dom pomoću uljnih lampi ili difuzora. Nakapajte nekoliko kapljica eteričnog ulja lavande, citrusa, vanilije ili ružmarina te upalite mirisne svijeće ili lučice. Ne zaboravite prigušiti svijetla.

Prilagodite atmosferu onako kako vama to najbolje odgovara. Uz sve navedeno, možete napraviti i opuštajuću kupku koja će opustiti sva osjetila i napuniti baterije do idućeg slobodnog trenutka za odlazak u Wellness.