Početna Savjeti Njega lica i tijela Jean Klebert DermaKleb

Jean Klebert DermaKleb

19.11.2013

Njega lica i tijela

DermaKleb linija sadrži supstance koje štite i bore se protiv starenja kože. Tri su karakteristike ove linije: prevencija, zaštita kože protiv starenja i spriječavanje oštećenja površine kože.

Dermatološko-kozmetička linija od vodeće talijanske profesionalne kozmetičke kuće Jean Klebert (Baldan grupacija). Proizvodi ne sadrže mineralna ulja, bez parabena, nisu testirani na životinjama te ne izazivaju alergije. Svi proizvodi su znanstveno testirani na ‘Universita di Ferrara’. Sadržaj proizvoda za profesionalnu primjenu daje odlične rezultate, a visoka koncentracija aktivnih supstanca koje garantiraju odličnu apsorciju.

         

Tretman za nečistu kožu s aknama - Tretman koji se primjenjuje za kožu s miteserima, aknama i kožu sa sjajem zbog prekomjernog izlučivanja masnoće. Rezultat redovite primjene ovog tretmana i redovite kućne njege s DermaKleb proizvodima daje odlične rezultate.
Tretman za početne prve bore kao i za mješovitu kožu - Tretman za zaštitu i ublažavanje početnih, vidljivih bora i znakova starenja kože kao što je smanjena elastičnost, djelotvoran je zahvaljujući visokoj koncentraciji aktivnih supstanca kao što su vitamin C i fitinska kiselina koji daju čvrstoću i mladenački izgled.
Tretman za vraćanje punoče kože, anti-age i regeneracija kože - Tretman koji vraća izgubljeni reljef lica zbog gubitka elastičnosti i čvrstoće. Vraća punoću u obrazima što daje mladenački izgled, a tretmanima i njegom DermaKleb proizvodima kod kuće s ovim visoko vrijednim supstancama u proizvodima dolazi do odličnih rezultata.
Tretman protiv hiperpigmentacije - Koža pod stresom umorna je, slabi njena vitalnost i energija što dovodi do opuštanja kože i vidljivih bora. Tretman se primjenjuje i za kožu s vidljivom hiperpigmentacijom.

Glavne supstance: stabilni vitamin C, vitamin E, glikolna kiselina, mandelična kiselina, ekstrakt borovnice, ekstrakt Aloe Vere, hijaluronska kiselina, zaštitni filtri,..

Svi profesionalni tretmani dostupni su u vašem spa ili beauty centru.


Vaša,

mr.ph.Seka Zebić
Jean Klebert edukator
m: 091 3882 077