Početna Savjeti Njega lica i tijela Jean Klebert tretman kisikom

Jean Klebert tretman kisikom

05.11.2013

Njega lica i tijela

Najnoviji profesionalni tretmani aparatom sa kisikom, uz dubinsko čišćenje lica, vakum djelovanjem, hidratizacijom i brzom regeneracijom stanica.

Zašto tretmani kisikom?

U svijetu kozmetike, terapeutski kisik slovi kao jedan od najvažnijih elemenata u borbi protiv bora, umorna izgleda i nedostatka sjaja kože lica. Aparativnim tretmanom molekule kisika se unose u kožu u kombinacija sa jakim koncentriranim sastojcima kao što su:

- Hijaluronska kiselina koja ublažava bore i stimulira stvaranje novog kolagena i dubinski hidratizira kožu
- A, C, E vitamini koji koži vraćaju mladenački izgled, osjećaj gipkoće i sprječavaju nastanak staračkih mrlja i smanjuju vidljive posljedice izlaganja suncu
- Matične stanice u kojima leži tajna mladenačke kože, jer su to stanice koje se mogu pretvoriti u bilo koju vrstu stanica ovisno o mjestu gdje se nalaze.
- Peptidi – koji fantastično djeluju na sve vrste bora
 
Jean Klebert tretmani kisikom djeluju odmah i kožu ostavljaju zategnutom, osvježenom i spremnom za borbu protiv agresivnih vanjskih utjecaja. Kisik je bitan nutrijent za kolagen i elastin stoga njegova veća prisutnost u stanicama kože, potpomognuta esencijalnim mineralima i vitaminima, djeluje poput ‘daška svježeg zraka’ za umornu kožu na kojoj se najviše vide rezultati stresa, dugotrajnog rada, starenja i neuredna načina života.


S poštovanjem,

Mr.ph.Seka Zebić
m: 091 3882 877