Početna Savjeti Njega lica i tijela Omorovicza: Jeste li se već zaljubili u Queen Oil?

Jeste li se već zaljubili u Queen Oil?

23.02.2023

Njega lica i tijela

Isprobajte Omorovicza Queen Oil, heroja za oslabljenu kožnu barijeru! Zaboravite na dehidraciju i iznimno suhu, nadraženu kožu sklonu borama!

Omorovicza Queen Oil, dostupan samo na daljepoti.hr web shopu, iskorištava snagu najdragocjenijih prirodnih ulja za oporavak kožne barijere i optimalno zdravlje kože. Pažljivo odabrana dragocjena ulja u visokoj koncentraciji i postizanje najučinkovitijih rezultata.

Ugodne je teksture i mirisa bergamota, jasmina i cvijeta naranče trenutno umiruje i hrani kožu. Idealna je za tretiranje iznimno suhe kože, nadražene kože, dehidracije, posljedica hormonalnih promjena, vremenskih uvjeta ili nakon tretmana lica.

KLJUČNI SASTOJCI

Tri izvora Omege:

Alfaalfa ulje, Evening Primrose ulje (noćurka) i ulje chia sjemenki

Tri izvora omege obnavljaju razinu lipida u koži i potiču sintezu kolagena, zadržavaju vlagu i obnavljaju zdravi sjaj kože.

Kineska šisandra

Potiče proizvodnju molekula napetosti kože, poput kolagena i elastina, čuvara strukture kože.

Vitamini C, E i K

Od sjemenki opuncije (indijske smokve) i maline, stvaraju  antioksidativni štit koji jača barijeru kože.

GLAVNE PREDNOSTI

Tri izvora omege izgrađuju razinu lipida u koži i potiču sintezu ceramida te zaključavaju vlagu u koži. Bobičasto voće rekonstruira strukturu kože – kolagen i elastin – popunjava i učvršćuje, dok snažan koktel vitamina C, E i K stvara antioksidativni štit koji obnavlja kožnu barijeru.

KAKO QUEEN OIL UVRSTITI U SVAKODNEVNU RUTINU?

Ako imate normalnu/masnu kožu lica, Omorovicza Queen oil savršeno će se uklopiti u svakodnevnu rutinu umjesto hidratantne kreme ili kada je koži potrebna obnova.

Za suhu/jako suhu kožu nanesite ulje preko hidratantne kreme kao posljednji korak vaše rutine.

Najbolje ju je koristiti noću, kada se koža obnavlja. Pogodna je i za dnevnu upotrebu. Nije preporučljivo miješati Queen oil sa hidratantnom kremom već ga koristite umjesto nje ili nakon svega kao zadnji korak svakodnevne rutine.

Vjerovali ili ne, promijene u načinu života poput razdoblja punog stresa i neuravnotežene prehrane mogu utjecati na zdravlje kože što rezultira ozbiljnom suhoćom kože.

Fine linije i bore se ne pojavljuju i postaju sve izraženije starenjem, već se njihova pojava ubrzava zbog izloženosti UV zračenju, u nedostatku hranjivih tvari itd.

Pretjerana upotreba teških kiselina i pilinga štete cjelokupnom zdravlju kože i oštećuju kožnu barijeru. Znakovi upozorenja su svrbež, crvena i iznimno suha koža.

Omorovicza Queen oil je vaš heroj s bogatim sastojcima koji će jačati kožnu barijeru, stvoriti antioksidativnu zaštitu od iritansa, umiriti kožu i boriti se protiv crvenila.

Proizvodi iz Omorovicza Queen linije stvoreni su kako bi ugodili osjetilima kroz inovaciju. Inspirirana tradicionalnim ritualima kombinira najfinije teksture i mirise s visoko učinkovitim aktivnim sastojcima za njegu kože u proizvodima koji uljepšavaju kožu trenutno i kroz vrijeme. 

Uz Omorovicza Queen oil možete kupiti:

1. Omorovicza Queen Cleanser - Hidratantnu kremu za čišćenje lica

2. Omorovicza Queen Essence - Svilenkasti, hidratantni losion koji priprema, popunjava i štiti kožu

3. Omorovicza Queen Cream - Hibridna dnevnu kremu koja obnavlja, njeguje i štiti kožu

Sve proizvode možete pronaći na našem web shopu.