Početna Savjeti Njega lica i tijela Kako održati svjež i mladenački izgled lica? Odličan anti-age tretman koji možete odraditi i kod kuće!

Kako održati svjež i mladenački izgled lica? Odličan anti-age tretman koji možete odraditi i kod kuće!

15.02.2023

Njega lica i tijela

Mladenački izgled lica nije samo povezan s manje bora na koži, već je stvar usklađenosti proporcija i svježeg izgleda.

Kako starimo naša koža postaje sve opuštenija i pojavljuju se prve bore. Na površini kože lica nastaju razna ulegnuća, mijenja se volumen lica, a područja obraza i sljepoočnica postaju naglašenija. Izrazi lica se također mijenjaju, crte lica postaju grublja, mimičke bore ostaju trajne, u očima se gubi svježina. Postoje brojni načini kako se riješiti bora poput odlaska na anti-age tretman lica, ali postoje proizvodi koji će vam dodatno pomoći održati svjež i mladenački izgled lica.

Inovativno anti-age djelovanje linije FILLIFT bazira se na sinergiji vrhunskih aktivnih sastojaka koji su proizašli iz novih kombiniranih tehnika koje se koriste u estetskoj medicini.

Tretman je obogaćen Collalift®18, kožnim površinskim zaštitnikom kolagena koji stimulira proizvodnju kolagena XVIII – jedinstvenog tipa strukturiranog kolagena koji se nalazi u svim slojevima kože.

Pojačani BTX Heksapeptid-1 djeluje baš poput botoksa - inovativni neuropeptid sa snažnim učinkom dermo-relaksacije, zahvaljujući dvostrukom djelovanju izuzetno je učinkovit u suprotstavljanju kontinuiranim mikrokontrakcijama mimičnih mišića lica.

Fillift linija ima snažan lifting efekt dokazane učinkovitosti, vidljivo povećava gustoću kože (kolagen i elastin), smanjuje bore oko očiju i povećava tonus.

Nekoliko savjeta kako održati svjež i mladolik izgled lica koje možete odraditi i kod kuće:

Koristite koncentrat s višestrukim djelovanjem

Anti age koncentrati imaju veoma važan zadatak – smanjiti vidljivost bora, spriječiti njihov nastanak i licu osigurati svjež i mladolik izgled. Kako bi sve to postigli, važno je odabrati koncentrat koji ima višestruko djelovanje. Lifting & Filling koncentrat moćni je saveznik kože s 5 različitih tipova hijaluronske kiseline, a popunjava i najdublje bore.

Pojačajte anti-age učinak dvostrukim koncentratom – serum za dan i noć

Preko dana obnavlja volumen lica i popunjava bore, smanjuje njihov broj i dubinu, a preko noći se bori s postojećim mrljama i depigmentacijom. Fillift Double serum za dan i noć sastoji se od dvostruke bočice s pumpicama. Dnevni koncentrat ima lifting učinak za remodeliranje, dok je noćni eksfolirajući anti-age koncentrat s višestrukim djelovanjem.

Obnovite volumen obraza i ostalih „praznih“ područja na licu

Odaberite anti-age kremu za lice koja će smanjiti vidljivost finih linija i dubokih bora, ali i obnoviti volumen obraza i ostalih „praznih“ područja na licu. Anti-age krema za pomlađivanje, Fillift Remodeling Lifting Effect Cream, svojom prianjajućom i baršunastom teksturom pruža mladolik, zategnut i zaglađen izgled.

Ne zaboravite na područje oko očiju i usana

Koža oko očiju i usana je tanka i osjetljiva, pa su bore i fine linije na tom dijelu izraženije. Koristite proizvode koji će jačati kolagen u svim slojevima kože i pružiti potporu kožnim tkivima. Upravo to omogućuje Multi-aktivna krema za popunjavanje područja oko očiju i usana. Svakodnevnom upotrebom, linije oko usana postaju glađe i pliće, a smanjuje se pojava opuštenih kapaka i tamnih podočnjaka, kao i natečenih očiju.

Diego Dalla Palma Fillift linija repozicionira, popunjava i zaglađuje s dokazanom učinkovitosti. Iako ga koriste profesionalci u beauty salonima, proizvode iz Fillift linije možete uvrstiti i u svakodnevnu rutinu kod kuće.

Za narudžbu profesionalnih proizvoda molimo javite se na [email protected]