Početna Savjeti Njega lica i tijela Kamenice u kozmetici

Kamenice u kozmetici

28.06.2013

Njega lica i tijela

Volimo ih jer su ukusne, jer im se pripisuju ljekovita svojstva, zbog bogatstva minerala i oligo elemenata uvijek su dobrodošla hrana na našem jelovniku.

Osim u kamenicama na tanjuru koje pružaju užitak našem osjetilu okusa, u blagodatima kamenica možemo uživati i u kozmetičkim kutijicama – pružiti užitak i zaštitu svojoj koži.

Kamenice doista zaslužuju naziv zvijezde među školjkama, osim visoke nutritivne vrijednosti, one su izvanredan saveznih u borbi protiv starenja kože.
Znanstvena istraživanja potvrdila u stvaranju nove školjke nastaje supstanca bogata fosforom – elementom koji usporava proces starenja kože, ali i snažni antioksidansi koji neutraliziraju slobodne radikale i sprečavaju oštećenja kože.
Jean Klebert Oyster Peaceful Repair SPF15 osigurava poudzadnu zaštitu od UV zraka. Ali i više od toga, zahvaljujući ekstraktu kamenice i crvene loze Jean Klebert Oyster Peaceful Repair SPF15  ima dugotrajni hidratantni učinak na kožu. Vrlo učinkovita i kao noćna krema, zahvaljujući vitaminima C i E učinkovito štiti kožu od slobodnih radikala.

Namijenjena je svim tipovima kože.

Vaša,

Mr.ph.Seka Zebić
m: 091 3882 077