Početna Savjeti Njega lica i tijela Kisikom protiv celulita Ozosytem

Kisikom protiv celulita Ozosytem

15.05.2013

Njega lica i tijela

Vodeća talijanska profesionalna kozmetika Jean Klebert predstavlja kozmetičku linija za tijelo na bazi kisika i drugih aktivnih sastojaka.

Kozmetički proizvodi koji zadovoljavaju moderne kriterije, a čiji je cilj eliminacija tvrdoglavih nesavršenosti kao što su lokalizirani salo, učvršćenje i celulit sa stvarno “mjerljivim” rezultatima. Sinergija ove formule koja kombinira ozonide, carnitin aminokiselinu i phosphatidylcholine (derivat soje), daje do sad najbolje i najbrže rezultate u riješavnje celulita, mršavnjenja i učvršćenja kože.

Specijalna pažnja se posvećuje terapiji sa kisikom i ozonom. Kisik je neophodan za stvaranje kolagena. Fibroblasti koji sintetiziraju proizvodnju kolagena ne mogu se izlučiti bez kisika. Da bi došlo do izlućivanja kolagena iz fibroblasta prvo mora doći do hidroksilacije lizina i prolina koji su nužni za proizvodnju kolagena.

Aktivni sastojci u liniji Jean Klebert Ozosytem:

Kisik djeluje na stanični metabolizam i na poboljšanje mikro-cirkulacije, te protupalno, potiče prirodno stvaranje kolagena i elastina te pomaže kod regeneracije kože. Ozonide – ozon koji oslobađa molekule kisika i ima najjače djelovanje na kožu da se koža što brže izregenerira.

Carnitin aminokiselina je čisti protein koja pomaže u sagorijevanju masnoće.

Phosphatidilcoline je derivat soje tj. prirodni emulgator koji se koristi u estetskoj medicini, koji otapa masne stanice te djeluje kao aktivator enzima.

Bršljan, kadulja, spirulina povećaju djelovanje u sinergiji sa drugim prirodnim sastojcima. Aloa vera, lavanda i neven smiruju i hidratiziraju kožu.

Tretmani kisikom djeluju odmah i kožu ostavljaju zategnutom i spremnom u borbi protiv svih nestetskih nepravilnosti na tijelu.

Proizvodi su ekskluzivno dostupni na web shopu daljepoti.hr i u vašim spa i beauty centrima.