Početna Savjeti Njega lica i tijela Ključni savjeti za baršunastu njegu ruku i stopala

Ključni savjeti za baršunastu njegu ruku i stopala

04.07.2023

Njega lica i tijela

Ruke i stopala su zaposleni dijelovi našeg tijela i često izloženi vanjskim utjecajima - ali često zanemareni u rutinama ljepote i njege. U ovom članku donosimo par korisnih savjeta za baršunastu njegu ruku i stopala.

U obavljanju svakodnevnih aktivnosti, ruke i stopala zaslužuju posebnu pažnju i njegu. I zato je važno:

Redovito pranje ruku i stopala

Svima je jasno kako je redovito pranje ruku i stopala ključno za održavanje higijene i sprječavanje širenja bakterija i infekcija. Koristite blage sapune kako biste izbjegli isušivanje kože.

Hidratacija je ključna

Kako biste izbjegli suhu i ispucalu kožu na rukama i stopalima, redovito ih hidratizirajte kvalitetnom kremom ili balzamom. Posebno obratite pažnju na područja poput laktova i peta, koja su sklonija isušivanju. Nanošenje hidratantne kreme ili balzama prije spavanja pomoći će vašoj koži zadržati vlagu tijekom noći.

Malu Wilz Luxury Moments Hand Cream 75ml

Malu Wilz Luxury Moments Hand Cream 75ml

Hidratantna njega za suhe ruke

Ova krema za ruke obogaćena je hijaluronskom kiselinom i kokosovim uljem za svilenkasto glatku, njegovanu kožu. Popunjava rezerve vlage za dugotrajno atraktivne, meke i podatne ruke. Kremasta formula ugodnog mirisa brzo se upija i ne ostavlja masne tragove. Idealno za nanošenje tokom dana u pokretu. Za sve tipove kože.

Malu Wilz Foot Repair Balm 100ml

 

Malu Wilz Foot Repair Balm 100ml

Aromatični balzam za stopala

Osvježavajući balzam za sve tipove kože pruža blagostanje umornim stopalima. Dragocjeni sastojci poput shea maslaca, matcha tea ekstrakta, bademovog ulja, kokosovog ulja i ulja limunske trave dodatno njeguju i regeneriraju kožu. Suha i gruba stopala postaju meka, glatka i podatna uz osvježavajuću aromu.

Brinite o noktima

Kako bi naše noge izgledale lijepo u ljetnim sandalama, a ruke zablistale uz ljetne kombinacije, važno je redovito brinuti o noktima. Njegujte zanoktice i koristite ulja za nokte kako biste ih ojačali. Izbjegavajte grickanje noktiju jer to može dovesti do infekcija i oštećenja.

U našoj ponudi imamo sve za obradu i njegu noktiju. Na linku pogledajte Astonishing brend.

Piling za glatku kožu

Jednom tjedno uklonite odumrle stanice kože i potaknite njihovu obnovu uz blage pilinge za ruke i stopala. Be Care Love (BCL Spa) je certificirani organski brend koji kombinira arganovo ulje iz Maroka s najčišćim sastojcima i s najviše prirodnih bioaktivnih sastojaka. Snažni, prirodni antioksidanti, bogata ublažujuća sredstva, najfinije biljke i voćni ekstrakt čine ovaj brend čistim organskim spa iskustvom koje možete imati i kod kuće.

Njega ruku i stopala

Zaštita od sunca

Ruke su posebno osjetljive na štetne UV zrake, što može dovesti do preranog starenja kože i pojavu pjega. Kada izlazite na sunce, nanesite kremu sa zaštitnim faktorom na ruke i stopala kako biste ih zaštitili od UV zraka.

Masaža za opuštanje

Masaža ruku i stopala ne samo da pomaže opustiti mišiće već poboljšava cirkulaciju i potiče hidrataciju kože.

Posjetite neke od naših wellness centara i rezervirajte masažu tijela ili refleksologiju stopala. Osjećajte se pozitivno, bez boli i stresa te potpuno obnovljeni zakoračite u stvarnost.