Početna Savjeti Njega lica i tijela Koloidno srebro za lice: Čudo koje morate isprobati!

Koloidno srebro za lice: Čudo koje morate isprobati!

18.01.2023

Njega lica i tijela

Naši stručnjaci otkrivaju dobrobiti koloidnog srebra i objašnjavaju kako smanjiti nesavršenosti, mrlje i mitesere.

Uobičajeni tretmani za lice protiv mrlja ponekad mogu izazvati iritaciju, neujednačenu boju kože i dehidraciju. Koloidno srebro je nježan sastojak koji pomaže u tretiranju kože sklone mrljama i nepravilnostima a istovremeno ne oštećuje prirodnu floru.

Koloidno srebro protiv mrlja, kožnih infekcija, nečistoća i nepravilnosti

Koloidno srebro ima antioksidativna, antibakterijska i protuupalna svojstva, što ga čini idealnim sastojkom za kožu sklonu nepravilnostima.

  • Protuupalna svojstva smanjuju pojavu crvenila.
  • Antibakterijska svojstva smanjuju bakterije, te sprjećavaju nastanak mrlja.
  • Srebro je nježno prema koži, bori se protiv bakterija bez oštećenja njezine prirodne flore.

Savjet stručnjaka:

Izraz koloidno odnosi se na način na koji je srebro formulirano. Mikroskopske čestice srebra suspendirane su u tekućini, što im omogućuje da se ravnomjerno rasprše i tretiraju veću površinu kože.

Kako tretirati nepravilnosti?

Omorovicza Silver Skin linija koristi antibakterijske moći koloidnog srebra kako bi smanjila pojavu mrlja, prištića i ujednačila ton kože.

Prije svega očistite kožu te na čistu kožu blazinicama prebrišite lice i vrat tonikom za lice Omorovicza Silver Skin Tonic. Nakon toga ravnomjerno, ujutro i navečer, nanesite Omorovicza Silver Skin Lotion. Za dodatnu njegu i još bolji rezultat jednom tjedno nanesite masku za lice Omorovicza Silver Skin Savior.

Tonik za lice: Omorovicza Silver Skin Tonic

Tonik za lice tonik za lice kombinira snažnu mješavinu koloidnog srebra, niacinamida i salicilne kiseline za čišćenje kože. Kontrolira proizivodnju sebuma čisti pore, smiruje kožu, ujednačava i pročišćuje ten.

Upotreba:

Nanijeti na blazinicu i prebrisati lice i vrat nakon čišćenja. Pustiti nekoliko minuta da se upije, zatim nanijeti serum i kremu.

Matirajući losion: Omorovicza Silver Skin Lotion

Losion crpi snagu iz antibakterijskog koloidnog srebra, niacinamida i cinka kako bi reducirao nepravilnosti i nečistoće na koži. Pruža dnevnu zaštitu od onečišćenja i štetnog utjecaja okoliša te hidratizira kožu. Lagana, učinkovita i osvježavajuća tekstura trenutno se upija i čini kožu hidratiziranom i matiranom bez masnog sjaj.

Upotreba:

Može se koristiti svakodnevno. Ravnomjerno ga namažite na lice i vrat nakon seruma.

Maska za lice: Omorovicza Silver Skin Saviour

Maska za lice koja koristi snagu koloidnog srebra i niacinamida u tretiranju problematične kože. Mješavina aktivnih sastojaka ove maske za lice bori se s nepravilnostima i oštećenjima kože, odčepljuje pore, pročišćuje, zaglađuje i čini kožu zdravom.

Upotreba:

Veću količinu maske nanijeti na lice i vrat (izbjegavati područje oko očiju). Ostaviti da djeluje 10-15 minuta, zatim temeljito ukloniti mokrim rukavicama ili ručnikom.

Otkrili ste kako koristiti koloidno srebro za kožu sklonu nepravilnostima.

Kupite Silver Skin liniju proizvoda.

*Izvor: Omorovicza.com