Početna Savjeti Njega lica i tijela Malu Wilz Collagen Booster

Malu Wilz Collagen Booster

05.03.2014

Njega lica i tijela

Novi serum u obliku emulzije koji sadrži prirodni kolagen te bogate i visoko vrijedne supstance.

Kolagen je vrlo važan sastojak kože, čini čak 70% kože. To je vlaknasta bjelančevina prisutna u svim vezivnim i potpornim strukturama kože i u hrskavici. Nastaje u fibroblastima, posebnim stanicama koje su smještene u dermisu. Molekula kolagena ima veliku molekularnu težinu, sastavljena je od raznih aminokiselina od kojih najviše ima glicina, prolina, hidroksiprolina.

Kolagen u kozmetičkim kremama i gelovima, nanesen na kožu, zbog veličine svoje molekule ne može prodrijeti kroz barijeru epidermisa i dospjeti do dermisa.
No u rožnatom sloju djeluje hidratizirajuće, kao ovlaživač površinskog sloja i time poboljšava prirodni faktor hidratacije kože (NMF). Osim što ima veliku sposobnost privlačenja i zadržavanja vode, kolagen zaglađuje kožu i ublažava eventualne iritacije kože.

Malu Wilz Collagen Booster svojim djelovanjem hrani kožu, čineći ju mekom i elastičnom. Brzo apsorbira u kožu, brineći se da ju opskrubljuje dovoljnom količinom vode. Sve to čini kožu glatkom i hidratantnom. Malu Wilz Collagen Booster serum upotrebljava se ujutro na čistu kožu, a nakon seruma se nanosi krema za dan prema tipu kože.

Proizvod je namijenjen za svaki tip kože. Narudžbe i informacije na [email protected] ili putem telefona 01 3881 275