Početna Savjeti Njega lica i tijela Malu Wilz Hyaluronic MAX3 proizvodi i tretman u Hotelu Sol Umag

Malu Wilz Hyaluronic MAX3 proizvodi i tretmani u Hotelu Sol Umag

09.04.2014

Njega lica i tijela

Kozmetički tretman i proizvodi za sve tipove kože, kombiniran s posljednom tehnologijom dostupan je u spa centru Mai u sklopu hotela Sol Umag.

Kako mi s vremenom starimo, polagano se gubi u tijelu hijaluronska kiselina. Hijaluronska kiselina u obliku gela ima moć vezati na sebe vodu i hraniti vezivno tkivo stanica, a polagano nestaje u našem tijelu od 25. godine. Iznad 60. godina starosti ostaje oko 10% hijaluronske kiseline, zbog toga nastaje problem u zglobovima, kralježnici i pojavljuju se bore na licu, vratu i dekolteu.
Novi Malu Wilz HYALURONIC MAX3  treetman i proizvodi pomažu u borbi protiv ovog problema. Visoko čista multikapsulirana hijaluronska kiselina upotrebljava se u svim proizvodima HYALURONIC MAX3 . To objašnjava zašto dermatolozi upotrebljavaju hijaluronsku kiselinu u svojim filerima za bore oko usnica i općenito u filer inekcijama.
Zbog svoje različite laboratorijske obrade hijaluronska kiselina djeluje na površinu kože,  dubinu kože i ima dugotrajno djelovanje, a ujedno se potiče stvaranje nove hijaluronske kiseline u tijelu. Tako visoko moderan tretman daje najbolji rezultat u izgledu dehidrirane kože. Osoba bi trebala nastaviti s kućnom njegom proizvoda na bazi hijaluronske kiseline kako bi imala što duže i bolje rezultate nakon senzualnog tretmana u spa i beauty centru.

Za kućnu upotrebu vam preporučamo set koji sadrži Hyaluronic MAX3 Moisture Power Serum 30ml, Hyaluronic MAX3 Cream Rich 50ml i Hyaluronic MAX3 Beauty Flash Spray 30ml. Na poklon dobivate make up torbicu.