Početna Savjeti Njega lica i tijela Malu Wilz: Stigao u Hrvatsku!

Malu Wilz: Stigao u Hrvatsku!

22.06.2012

Njega lica i tijela

U posljednje vrijeme primili smo puno Vaših upita vezanih uz Malu Wilz brend koji je tek sada došao u Hrvatsku. Pošto je svaka Vaša želja ujedno i naša zapovijed, danas Vas pobliže upoznajemo s brendom i filozofijom Malu Wilz-a!

Malu Wilz je osnovan 1991. godine i djeluje kao dio ARTDECO grupacije. Brend je bio namijenjen prvenstveno kozmetičkim salonima i SPA centrima, ali se polako počeo širiti na tržište za osobnu upotrebu. O njegovoj kvaliteti govori činjenica da je dostupan u čak 24 zemlje (Belgija, Danska, Finska, Švicarska i dr.), a od nedavno im se pridružila i Hrvatska.

Ponuda se dijeli na preparativnu i dekorativnu. Uz redovnu ponudu, Malu Wilz prati i trendove tako da svaka sezona ima svoju kolekciju. Osim kvalitete, Malu Wilz karakteriziraju pristupačne cijene, ekonomičnost (sjenila i rumenila je moguće kupiti u refilima) te vrhunski produkt, zbog kojeg je omiljen među profesionalcima na tržištu.

U ponudi imamo profesionalne proizvode za salone ljepote, kozmetičke salone, salone za masažu te wellness i spa centre. Za sva pitanja ili dodatni savjet, nazovite nas na 01/3881 275 ili nam pošaljite mail na [email protected]