Početna Savjeti Njega lica i tijela Malu Wilz Tea Ceremony: Odličan proljetni tretman lica za Vaš kozemtički salon!

Malu Wilz Tea Ceremony: Odličan proljetni tretman lica za Vaš kozemtički salon!

04.04.2024

Njega lica i tijela

Tretman lica koji će nakon duge zime koži pružiti detoksikaciju te tako spriječiti iritacije i crvenilo! Pročitajte više u nastavku.

Brojne vrste čajeva koriste se tisućama godina za održavanje zdravlja i blagostanja. Sadrže visoku koncentraciju biljnih sekundarnih spojeva (PSC), koji pomažu zaštititi biljke i djeluju kao prirodni obrambeni mehanizam od vanjskih utjecaja i mikrobne kolonizacije. Koža također ima koristi od ovih čimbenika. Zato iz Malu Wilz Beaute dolazi novi proljetni tretman lica Tea Ceremony koji ima detox učinak te koji će probuditi umornu kožu i aktivirati metabolizam kože. 

Aktivirajte metabolizam kože i dajte umornoj koži novu energiju - to je fokus Malu Wilz Tea Ceremony detox tretmana lica. Niz antioksidativnih i umirujućih aktivnih sastojaka sprječavaju štetno djelovanje slobodnih radikala i stimuliraju regeneraciju stanica kože. Koža treba detoksikaciju nakon duge zime kako bi spriječili iritacije i crvenilo i zato je ovaj tretman lica idealan proljetni tretman u Vašem kozmetičkom salonu! Osim toga, gruboj koži vraća ravnotežu, zaglađuje, stimulira cirkulaciju i jača otpornost kože.

Za koga je ovaj proljetni detox tretman lica?

Svi tipovi kože mogu imati koristi od ovog tretmana, a posebno koža kojoj je potrebna regeneracija.  Antioksidansi u njezi kože djeluju nevjerojatno preventivno, a detoksicirajući tretman lica je odličan početak anti-age njege.

Malu Wilz Tea Ceremny paket se sastoji od:

  1. Matcha tea peel & mask 200ml,
  2. Green tea beauty elixir 150ml,
  3. Glow effect peel 30ml,
  4. Hydro tonic 500ml,
  5. Soft cleansing milk 500ml,
  6. Massage cream 200ml

Navedeni proizvodi dostupni su isključivo u profesionalnoj ponudi za kozmetičke salone. Paket od 6 proizvoda dostupan je po 50% nižoj cijeni do 15.04.2024. ili do isteka zaliha! Upite o cijeni i informacije o proizvodima molimo nazovite nas na telefon +385 1 3881 275, javite nam se putem maila [email protected] ili dođite kod nas u Petrovaradinsku 9a, Zagreb.