Početna Savjeti Njega lica i tijela Matične stanice iz bilja novi izazov kozmetike

Matične stanice iz bilja novi izazov kozmetike

15.11.2012

Njega lica i tijela

O matičnim stanicama različitih tkiva ljudskog organizma puno se govori i piše. Regeneriraju tkiva, iz njih nastaju novi, zdravi organi i tkiva,…

Brojna znanstvena istraživanja provode se s ciljem otkrivanja novih mogućnosti primjene matičnih stanica u liječenju raznih oboljenja. Istovremeno se provode istraživanja mogućnosti i svojstava matičnih stanica biljnog porijekla. U kozmetičkoj njezi kože one se već primjenjuju i daju izvanredne rezultate. U samom vrhu djelotvornih matičnih stanica su one dobivene iz posebne sorte švicarske zelene jabuke. One pokreću procese regeneracije kože, naime u dodiru s kožom matične stanice iz jabuke se razmnožavaju i preuzimaju različite funkcije potrebne za metabolizam kože, njezino zdravlje i dobar izgled.

Matične stanice prisutne u kozmetičkoj kremi stimuliraju procese naši prirodnih stanica koji s godinama postaju sporiji, sporije se obnavljaju. Upravo zbog toga koriste se u kremama i serumima za regeneraciju, za oporavak kože nakon dermatološki i kirurških zahvata, za revitalizaciju umorne i uranjeno ostarjele kože, za oporavak kože oštećene vanjskim utjecajima.

Matične stanice biljnog porijekla djeluju kao snažni biostimulatori koji hrane, štite i oporavljaju kožu i, što je najvažniji dio njihovog djelovanja, potiču prirodne procese obnavljanja stanica kože. Kako bi se postigli trajni rezultati i dugo sačuvala mladenačka vitalnost kože tretmane i proizvode matičnim stanicama preporučuje se od 35.godine, kao preventivni tretman, a nakon 50.godine ako tretman održavanja postignute vitalnosti kože.

Malu Wilz tretman matičnim stanicama i proizvodi za kućnu njegu daju izvanredne rezultate protiv bora, za oporavak kože koja postaje vlažna i čvršća.

Malu Wilz Ultimate Power Elixir - Jedinstven je po svom sastavu i djelovanju, snažno regenerira kožu, uklanja bore i borice. Sadrži matične stanice posebne sorte švicarske jabuke i Chroma Care supstancu koja smanjuje crvenilo, smiruje iritacije.

 

Vaša,

Mr.ph.Seka Zebić, Malu Wilz centar