Početna Savjeti Njega lica i tijela MOISTURISING - višedimenzionalna hidratacija

MOISTURISING - višedimenzionalna hidratacija

26.09.2018

Njega lica i tijela

Spas za žednu kožu - nova Diego Dalla palma linija Moisturising uz pomoć 4 hijaluronske kiseline!

Novi profesionalni proizvodi i proizvodi za kućnu njegu Diego Dalla Palma Professional!

Moisturising linija osigurava Vašoj koži bio-revitalizacijiu stanica i višedimenzionalnu hidrataciju, ovaj obnavljajući hidratantni tretman osvježava i obnavlja čvrstoću suhoj, dehidriranoj koži. Pojačano s HYALU4PLUMP-om!
 

CILJ:
Zadržati optimalnu hidrataciju kože; usporiti znakove starenja; ublažiti nelagodu i nepropusnost vezanu uz suhu kožu. Vlaži i učvršćuje kožu, za mlađi izgled revitalizirane kože.
ZA KOGA:
od 25. godine starosti na dalje; bilo tko sa suhom i/ili dehidriranom kožom i osjećajem neugodnog zatezanja, s kožom sklonom borama; bilo tko pod utjecajem vanjskih uvijeta (sunce, vjetar, hladnoća, klima). Specijalna formula za smanjenje prvih bora.
TRAJANJE TRETMANA:
43 minute (suha koža) + 2 minute (jako suha koža).
UČESTALOST:
jednom tjedno tokom četiri tjedna.

REZULTAT:
Punija, hidrirana i svježa koža u samo 30 dana.
 

HYALU4PLUMP KOMPLEKS - Hijaluronska kiselina je glavna strukturna i funkcionalna komponenta kože. Osnovna je komponenta dermisa - najdubljeg sloja koji podupire kožu - i održava čvrstoću i punoću. Također igra i veliku ulogu u održavanju optimalne razine hidratacije u svim slojevima kože. Vrhunska hidratizirajuća molekula, hijaluronska kiselina ponaša se kao “spužva” i nužna je za sprječavanje gubitka vlage i zaštitu kože od dehidracije i starenja.

HYALU4PLUMP je kalibrirani kompleks 4 različita tipa hijaluronske kiseline s različitom molekularnom masom:

  • hijaluronske kiseline visoke molekularne mase za zadržavanje vode na površini kože, pritom ju zaglađuje i štiti;
  • hijaluronske kiseline srednje i male molekularne mase za zadržavanje vode u srednjim slojevima epidermisa i učvršćivanje funkcije kožne barijere;
  • mini hijaluronske kiseline, s vrlo niskom molekularnom masom i vrlo visokom sposobnosti prodiranja, koje potiču regeneraciju u dubljim slojevima kože i stimuliraju proizvodnju “novih tvari” s efektom popunjavanja. Za obnovljenu udobnost, hidrataciju i čvrstoću kože.
     

MOISTURISING kućna njega:

Hidratizira i umiruje s N-Acetylglucosamine-om. Hidratizira i štiti, trenutno gasi kožu i bori se protiv bora uzrokovanih dehidracijom. Lagane je i svilenkaste teksture te se lako upija, pružajući trenutan osjećaj ugode i svježine, za čvršću i življu kožu. Također je odlična kao hidratantna make-up baza.
AKTIVNI SASTOJCI: 51+3 HYALU COMPLEX™, HYALU4PLUMP, N-ACETYLGLUCOZAMINE, VITAMIN E, PASSIONFLOWER OIL, ACAI OIL, BABASSU OIL.
Nakon čišćenja, toniranja i detoksikacije kože, kremu svako jutro nježno umasirati u lice i vrat dok se potpuno ne upije, izbjegavajući pritom područje oko očiju.

Baršunasta i obavijajuća, idealna za kožu koja treba treutnu hidrataciju, njegu i zaštitu od vanjskih utjecaja (hladnoća, vjetar, klimatizacija). Bogata, blaga tekstura intenzivno popunjava i hidratizira, uglađuje bore nastale zbog dehidracije i bori se sa znakovima starenja.
AKTIVNI SASTOJCI: 51+3 HYALU COMPLEX™, HYALU4PLUMP, OMEGA-CERAMIDE COMPLEX, N-ACETYLGLUCOZAMINE, SHEA BUTTER, VITAMIN E, PASSIONFLOWER OIL, ACAI OIL, BABASSU OIL.
Nakon čišćenja, toniranja i detoksikacije kože, kremu svako jutro nježno umasirati u lice i vrat dok se potpuno ne upije, izbjegavajući pritom područje oko očiju.

Spriječava i smanjuje posljedice umora (podočnjake i tamne krugove) i znakove starenja. Umiruje oči umorne i zategnute od korištenja mobitela, kompjutera, stresa, umora i kasnih noći. Umirujuća tekstura gela brzo se upija i trenutno prosvjetljuje oči.
AKTIVNI SASTOJCI: 51+3 HYALU COMPLEX™, HYALU4PLUMP, EPIGALLOCATECHIN, ACETYL TETRAPEPRIDE-5, COLOUR-CORRECTING PIGMENTS.
Pritisnuti bazu aplikatora kako bi istisnuli malu količinu sadržaja. Koristiti svakodnevno, ujutro i navečer. Nježno umasirati koristeći roll on s tri metalne kuglice, od unutarnjeg prema vanjskom kutu očiju, kako bi potakli reaktivaciju mikrocirkulacije u područuju oko očiju. Izbjegavati direktan kontakt s očima.

Pogodno nakon izlaganja ekstremnim atmosferskim utjecajima (hladnoća, sunce, vjetar, toplinski šok) i suhim okruženjima (avioni ili klimatizirani prostori). Stvarna “oaza blagostanja” za suhu, nadraženu kožu. Pomaže obnoviti hidratantne slojeve kože i ublažuje nelagodu i zatezanje. Tekstura seruma intenzivno obnavlja kožu, ostavljajući je trenutno hidriranom, mekom, svježom i ujednačenom.
AKTIVNI SASTOJCI: 51+3 HYALU COMPLEX™, HYALU4PLUMP, OMEGA-CERAMIDE COMPLEX, N-ACETYLGLUCOZAMINE, VITAMIN E, CRAMBE OIL.
Izdašan sloj nanosi se na očišćenu kožu, izbjegavajući pritom područje oko očiju. Ostaviti 10 minuta, zatim isprati mlakom vodom. Koristiti jednom ili dva puta tjedno ili po potrebi.
 

Djelovanje glavnih aktivnih sastojaka:

  • 51+3 HYALU COMPLEX™: multiaktivno biorevitalizirajuće djelovanje.
  • HYALU4PLUMP: 4 različita tipa hijaluronske kiseline za hidrataciju i popunjavanje kože u različitim dubinama.
  • OMEGA-CERAMIDE COMPLEX: pomaže obnoviti razinu lipida u koži za mekšu i otporniju kožu.
  • N-ACETYLGLUCOZAMINE: stimulira proizvodnju nove hijaluronske kiseline, preplavljujući kožu vlagom i pojačavajući hidrataciju.
  • VITAMIN E: anti-oksidant, štiti, hidratizira i umiruje.
  • CRAMBE OIL: ostavlja meku i hidratiziranu kožu.
  • EPIGALLOCATECHIN: poboljšava periokularnu mikrocirkulaciju i spriječava formiranje podočnjaka
  • ACETYL TETRAPEPRIDE-5: spriječava nastanak bora, podočnjaka i tamnih krugova.
  • COLOUR-CORRECTING PIGMENTS: smanjuju dojam tamnih krugova.
  • SHEA BUTTER: štiti i vlaži.
  • PASSIONFLOWER OIL: elastično, hidratizirajuće i umirujuće djelovanje.
  • ACAI OIL: antioksidativno, ublažavajuće i regenerativno djelovanje.
  • BABASSU OIL: čini kožu mekom i hidratiziranom te smanjuje i spriječava nastanak bora.