Početna Savjeti Njega lica i tijela Multivitaminska njega

Multivitaminska njega

29.09.2012

Njega lica i tijela

Multivitaminska njega, tretman odabranim vitaminima to je ono što koži treba da se oporavi i regenerira nakon ljeta, pripremi za jesen i zimu.

Klimatske promjene, izlaganje suncu i vjetru, promjene temperature, stres,… sve to utječe na funkcije kože, iscrpljuje zalihe njene energije, usporava proces obnavljanja. Potreban joj je energetski poticaj, a birani vitamini upravo to daju svakom tipu kože.
 

Vitaminski koktel u kombinaciji s drugim djelatnim tvarima i UV filterima pomoći će koži da se oporavi od štetnih utjecaja i popravi oštećenja u dubljim slojevima.
Multivitaminski kompleks takvog djelovanja sadrži Malu Wilz Energy Multi Vitamin Complex. Nanosi se na očišćenu kožu. Kako djeluje? Ovaj koncentrat hidratantnih tvari koži osigurava maksimalnu dozu vitamina koji joj daju novu energiju. Pogodan je za sve tipove kože.
 

U kombinaciji s UV filterima sadrži :
Vitamin A snažan je antioksidans koji neutralizira slobodne radikale, potiče proizvodnju kolagena i procese staničnog obnavljanja.
Vitamin E poznat kao jedan od najjačih antioksidanta, moćan saveznik u borbi protiv bora i starenja kože, potiče procese regeneracije, vrlo brzo epitelizira kožu.