Početna Savjeti Njega lica i tijela Natura Bissé Oxygen linija: Dopustite svojoj koži da diše

Natura Bissé Oxygen linija: Dopustite svojoj koži da diše

26.07.2023

Njega lica i tijela

Dobro znamo da je kisik neophodan za život. Duboko disanje pomlađuje naše tijelo, a vježbanjem se osjećamo bolje, djelomično zbog dotoka kisika u naš krvotok. Manjak kisika u koži može doprinijeti beživotnosti kože i znakovima starenja.

Što je oksigenacija?

Oksigenacija se odnosi na zasićenje ili dotok kisika u svrhu oživljavanja ili obnavljanja. Događa se kada dišemo. Krv je oksigenirana u našim plućima i održava naše stanice zdravima. Događa se i u našoj koži, ali na nju više utječu vanjski uvjeti kao što su UV zrake, zagađenje, smog i ostali vanjski agresori. Ona je i posljednji dio tijela koji prima kisik. Dok molekule kisika dođu do epiderme, one su već isporučile svoju snagu oksigenacije drugim dijelovima tijela i možda neće moći isporučiti 100% svoje snage.

Kako starimo, kisik u našem tijelu postupno se iscrpljuje. Nedostatak kisika neizbježno se očituje na licu, rukama i svugdje gdje je koža izložena. Dodavanje kisika u rutinu njege kože povećava vjerojatnost apsorpcije ove vitalne hranjive tvari u kožu. Dok su tretmani lica s kisikom dostupni u mnogim medicinskim toplicama, zapravo možete pospješiti oksigenaciju vlastite kože tako da to jednostavno uključite u svoju rutinu njege kože:

  • Masaža dok nanosite hidratantnu kremu - nježna masaža potiče cirkulaciju, a bolja cirkulacija dovodi veću količinu kisika stanicama kože.
  • Dubinsko čišćenje - što su čišće pore, koža bolje diše, što povećava opskrbljenost kisikom.
  • Toniziranje - kod pilinga i čišćenja, ostatke proizvoda dobro je ukloniti tonikom.
  • Počastite kožu svaki tjedan - koža je svakodnevno izložena razlčitim utjecajima okoliša te je dobro jednom tjedno detoksicirati kožu odgovarajućom maskom i enzimatskim pilingom.

Dakle, kada vam kozmetičar tretira lice kisikom, što je uobičajen dio mnogih tretmana lica, pospješuje cirkulaciju unutar kože, dajući vam blistaviji sjaj. Budući da većina nas kod kuće nema uređaje za infuziju kisika, osim ovih par trikova u njezi kože, kozmetičke tvrtke pronašle su način da svoje dobrobiti pretvore u njegu kože s kisikom, koja osigurava visoku dozu O2 kako bi vaše stanice funkcionirale najbolje što mogu.

Natura Bissé Oxygen je hidratantna linija proizvoda za njegu kože koji pomažu koži disati. Pročišćava, revitalizira, hidratizira i posvjetljuje, ovo je kompletna njega za vraćanje zdravog sjaja, ujednačavanje tona i oksigenizaciju za kožu punu energije i svježine. Doza kisika je idealna u slučaju beživotne i začepljene kože ili nakon dugog leta zrakoplovom. Oxygen formule obogaćene su sastojcima poput strukturirane vode za jaku hidrataciju i remineralizaciju te morske alge spiruline, bogate proteinima, mineralima i vitaminima.

1. Čišćenje lica 

Svjež pjenasti čistač za sve tipove kože

Svilenkasto, pjenasto sredstvo za čišćenje lica koje trenutačno, dubinski čisti kožu od nečistoća, pomaže suziti pore, smanjiti začepljenja i spriječiti stvaranje mitesera. Vidljivo matira kožu i smanjuje vidljivost pora, ujednačavajući teksturu kože. Pomaže spriječiti dehidraciju kože. Pogodno za vegane.

Natura Bissé OXYGEN MOUSSE 150ml

2. Serum za lice

Serum za lice s čistim kisikom

Formuliran tako da sadrži stabilizirani vodikov peroksid koji se pretvara u kisik i vodu. Ovaj koncentrirani serum pomaže vašoj koži vratiti energiju, čistoću i vitalnost. Intenzivno čisti kožu, dovodi kisik u gornje slojeve kože kako bi dobili zdrav ten. Hidratizira, čini kožu blistavom i pomaže oživjeti ten.

Natura Bissé OXYGEN COMPLEX 30ml

3. Krema za lice

Pročišćujuća hidratantna krema

Ova hidratantna krema trenutno pročišćuje i daje koži blistav sjaj. Savršena kao pomoć u smanjenju nepravilnosti i posvjetljivanju beživotnog tena. Formulirana sa stabiliziranim vodikovim peroksidom i strukturiranom vodom (koja osigurava minerale, vitamine i proteine), dubinski vlaži i daje svježiji, živahniji ten — savršen tretman za kožu bez sjaja. Pogodno za vegane.

Natura Bissé OXYGEN CREAM 75ml

 

Izvor: Natura Bisse