Početna Savjeti Njega lica i tijela Natura Bissé: Vaš ritual njege kože mora se prilagoditi vama. I kod kuće i u kozmetičkom salonu!

Natura Bissé: Vaš ritual njege kože mora se prilagoditi vama. I kod kuće i u kozmetičkom salonu!

14.06.2023

Njega lica i tijela

Ovo je priča o intuiciji, strasti i ustrajnosti koja se neprestano razvija i inspirira ljude da uživaju u autentičnoj brizi o sebi.

Sve počinje u Barceloni 1979. godine kada je Ricardo Fisas, poduzetnik i osnivač Natura Bisséa, primijetio da su ruke zaposlenika koji je radio s aminokiselinama u kolagenu, elastinu i keratinu iznenađujuće meke. Toliko meke da je gospodin Fisas odlučio temeljito istražiti stvar, dok nije otkrio da u slobodnom obliku ove prirodne aminokiseline imaju snažan učinak na kožu. Ova moć dodira dovela je do stvaranja njihove prve formule. Danas je druga generacija obitelji Fisas ostala vjerna vrijednostima poštenja, izvrsnosti, strasti, intuicije i timskog rada poput gospodina Fisasa. Danas imaju tim od preko 400 zaposlenika koji rade diljem svijeta kako bi nastavili revolucionirati sektor ljepote i dobrobiti.

2008. godine osnivači, Ricardo Fisas i Gloria Vergés, stvorili su privatnu i neovisnu zakladu posvećenu dobrobiti ranjivih ljudi, inicijativu koja je odražavala njihove osobne vrijednosti predanosti i solidarnosti.

Natura Bissé ulazi u svijet kozmetičkih proizvoda kroz profesionalni sektor, odabirući najbolje estetičare u industriji kako bi uspostavili snažnu vezu između svojih proizvoda i ruku. Nadalje, prisutnost Natura Bissé u wellness centrima povezana je s porijeklom, ostavštinom i znanjem koji potječu od pravih profesionalaca u estetici i dobrobiti, a koji određuju iznimnu kvalitetu proizvoda i iskustava.

Doživite spa iskustvo u našim wellness centrima na Jadranu

Predanost u sobi za tretmane je ponuditi nezaboravna iskustva koja će vas iznenaditi zbog svojih trenutnih i dugotrajnih učinaka te zbog svoje sposobnosti da vas pošalju na nezaboravno putovanje apsolutnog mira i blagostanja. Dvostruko djelovanje koje se postiže kombinacijom proizvoda najnovije generacije s ekskluzivnim tehnikama masaže. Uz čarobni dodir stručnih ruku spa profesionalaca, učinite svoje spa iskustvo jedinstvenim trenutcima.

Ova moć dodira temeljno je osjetilo i povezana je s pozitivnim emocijama, zbog čega je protagonist tretmana. Znamo da svaka koža ima svoj glas, svoj izraz, svoj život, stoga imamo rješenja za svaki problem kože i za svako razdoblje života. U našim Yes to beauty wellness centrima u Tučepima i Dubrovniku pronaći ćete tretmane prikladne za vraćanje ljepote i osjećaja blagostanja.

Natura Bisse tretmani tijela wellness centar

Najbolji svjetski spa brand

Natura Bissé četiri je godine za redom izabrana za najbolji svjetski spa brand. Ova prestižna nagrada dokaz je stalne težnje za izvrsnošću u sobi za tretmane i prvi je put u njezinoj povijesti da je dodijeljena istoj robnoj marki četiri uzastopne godine. Ovaj brend nagrađen je s dva značajna priznanja Forbesovog turističkog vodiča, svjetski priznatog autoriteta za ocjenjivanje luksuznih hotela, toplica i restorana. Po prvi put u povijesti, 2017. godine Forbesov turistički vodič proglasio je kozmetički brend Natura Bissé nositeljem svojih ekskluzivnih “Službeni brend za njegu kože” i “U partnerstvu s” nagrada, koje ispunjavaju njihove zahtjevne i rigorozne uvijete kvalitete.

Osim u našim wellness centrima, od sad Natura Bissé proizvode možete pronaći na daljepoti.hr web shopu.

Čarolija je u kombiniranju učinkovitih aktivnih sastojaka

Svaka je koža drugačija, zato su u Natura Bissé razvili preko 150 beauty proizvoda, formuliranih s visokim koncentracijama inovativnih aktivnih sastojaka, koji pružaju iznenađujuće teksture koje bude sva osjetila. Ne vjeruju u čudotvorne sastojke, ali vjeruju da je čarolija u kombiniranju učinkovitih aktivnih sastojaka u stručnim formulacijama. Cilj je ispuniti potrebe kože klijenata kroz njihov život i preobraziti njihove dnevne beauty rituale u savršeni trenutak za uživanje u brizi za sebe.

Biraju ju vizažisti, glumci, slavne osobe, pa izaberite ju i Vi!

Natura Bissé omiljena je među stručnjacima za njegu kože i dobrobit. Njihove spa tretmane i najekskluzivnije proizvode biraju vizažisti, glumice i slavne osobe iz cijelog svijeta kako bi zabljesnuli na crvenom tepihu i na velikom platnu. Natura Bissé kozmetički paketi sada su glavni dio velikih proslava kinematografskog svemira. Za događaje kao što su dodjela Oscara, Cannes Festival, Zlatni globus i mnogi drugi, brend donosi svu svoju čaroliju za njegu kože najvećih imena kinematografije.

Također, ovaj brend surađuje s priznatim profesionalcima uključujući: vizažiste zvijezda kao što su Kristen Stewart, Jennifer Lawrence i Kate Winslet; Molly R. Stern, vizažistica Reese Witherspoon.

Ovo je priča koja se stalno razvija. Poštovanje i sudioništvo su kamen temeljac koji navodi ovo partnerstvo da se nastavi razvijati u još bolju suradnju. Danas, sutra i još mnogo godina s priznatim profesionalcima uključujući: vizažiste zvijezda kao što su Kristen Stewart, Jennifer Lawrence i Kate Winslet; Molly R. Stern, vizažistica Reese Witherspoon.

Diamond Well-living linija za njegu tijela

Ova beauty kolekcija je mozaik tekstura i mirisa. Mozaik prirodnih sastojaka koji su prikladni za vegane i dobiveni iz održivih izvora. To je kolekcija koja se može reciklirati i daje prednost korištenju obnovljivih materijala. Osnažujuća njega kože koja pruža trenutno olakšanje, oporavak i ugodu.

Diamond Well-Living iskustvo dizajnirano je za vas i sadrži sve što vašem tijelu treba, od pilinga i hranjive kreme, gelova koji hlade ili zagrijavaju umorno tijelo do suhih ulja osmišljenih za specifične potrebe.

THE BODY SCRUB - Granulirani hidratantni piling s kristalima soli Mrtvog mora i rižinim prahom čini kožu glatkom, čvršćom i mekšom.

Natura Bissé THE BODY SCRUB 200ml

THE BODY CREAM - Hidratantna krema za intenzivnu njegu kože, djeluje antioksidativno i revitalizira osjetila.

Natura Bissé THE BODY CREAM 200ml

THE WARMING GEL - Gel za trenutno zagrijavanje bolnih područja, sadrži više od 90% sastojaka prirodnog porijekla (prema ISO 16128). Idealan za zagrijavanje tijela prije sporta i drugih fizičkih aktivnosti.

Natura Bissé THE WARMING GEL 150ml

THE CRYO-GEL - intenzivno hladno djelovanje za umorna područja s više od 90% sastojaka prirodnog podrijetla (prema ISO 16128). Idealno u trudnoći, nakon dugog dana napornog rada ili tjelesne aktivnosti.

Natura Bissé THE CRYO-GEL 150ml

THE DRY OIL - FITNESS - smirujuće suho ulje za tijelo s mirisom mente i eukaliptusa pomaže opustiti napetosti, težinu i umor u tijelu. Sadrži više od 90% sastojaka prirodnog porijekla (prema ISO 16128). Idealno za masažu, a pogodno je i za trudnice.

Natura Bissé THE DRY OIL FITNESS 100ml

THE DRY OIL - DETOX - pročišćujuće suho ulje za tijelo s morskim algama i chia uljem pruža detoksicirajuće djelovanje koje pomaže pročistiti kožu. Sa svojim antioksidativnim djelovanjem pomaže smanjiti pojavu znakova starenja na koži tijela, hidratizira, omekšava i čini ju blistavom. Sadrži više od 90% sastojaka prirodnog porijekla (prema ISO 16128). Idealno za masaže.

Natura Bissé THE DRY OIL DETOX 100ml

THE DRY OIL - DE-STRESS - smirujuće suho ulje za tijelo s mirisom lavande za ugodan učinak opuštanja. Sa svojim antioksidativnim djelovanjem pomaže smanjiti pojavu znakova starenja na koži tijela, hidratizira, omekšava i čini ju blistavom. Sadrži više od 90% sastojaka prirodnog porijekla (prema ISO 16128). Idealno za masaže.

Natura Bissé THE DRY OIL DE-STRESS 100ml