Početna Savjeti Njega lica i tijela Njega kože oko očiju

Njega kože oko očiju

17.06.2013

Njega lica i tijela

Uz vanjski kut očiju opazili ste tanke linije ili su nekad tanke linije na koje niste obraćali pažnju postale dublje i izraženije. Bore oko očiju?

Od svih bora na licu bore se najčešće javljaju oko očiju. Razloga za to je više:
- koža oko očiju je tanka, najtanja koža na tijelu
- najmanje žlijezda lojnica, koje izlučuju zaštitni loj, ima koža oko očiju
- zbog treptanja ali i stalnoj izloženosti UV zraka koža oko očiju vrlo rano se mogu javiti oštećenja
- svojstva kože nasljeđujemo.

No osim bora izgled očiju narušavaju i podočnjaci koji su često tamno pigmentirani, te vrećice koje su znak otežanog protoka limfe i krvi. Oči i koža oko očiju zahtijevaju posebnu, ciljanu njegu bilo da je riječ o sprečavanju neestetskih promjena, bilo da je riječ o prevladavanju već nastalih problema. Malu Wilz  Detox tretman kože oko očiju učvršćuje i tonizira kožu oko očiju. Sprečava stvaranje finih linija i ublažava već nastale bore,  prevladava problem otečenost, iritacija i umornog izgleda očiju. Tretman i specijalno osmišljeni proizvodi kao što je Malu Wilz Detox Refining Eye Mask poboljšavaju dotok kisika čime se poboljšava metabolizam tkiva i koža priprema kako bi bolje upila aktivne sastojke preparata za njegu.

A za njegu kod kuće?
Malu Wilz Wake up Eye Roll-on s hijaluronskom kiselinom, za optimalnu hidrataciju. Malu Wilz Fresh Up! Eye Pads spasonosno rješenje posebno za vrijeme ljetnih vrućina. Hladi i umiruje osjetljivo područje oko očiju, vidljivo smanjuje bore i borice, vrećice i tamne podočnjake.
 

Vaša,
Mr.ph.Seka Zebić