Početna Savjeti Njega lica i tijela Njega kože oko očiju

Njega kože oko očiju

02.05.2016

Njega lica i tijela

Uz vanjski kut očiju opazili ste tanke linije ili su nekad tanke linije na koje niste obraćali pažnju postale dublje i izraženije. Bore oko očiju?

Od svih bora na licu bore se najčešće javljaju oko očiju. Razloga za to je više:

  • koža oko očiju je tanka, najtanja koža na tijelu;
  • najmanje žlijezda lojnica, koje izlučuju zaštitni loj, ima koža oko očiju;
  • zbog treptanja ali i stalnoj izloženosti UV zraka koža oko očiju vrlo rano se mogu javiti oštećenja;
  • svojstva kože nasljeđujemo.

Oči i koža oko očiju zahtijevaju posebnu, ciljanu njegu bilo da je riječ o sprečavanju neestetskih promjena, bilo da je riječ o prevladavanju već nastalih problema

Mezoterapija je metoda koja osigurava intenzivnu hidrataciju kože, vraća joj elastičnost, tonus i sjaj. Terapija je vrlo individualna i ovisno o stanju kože aplicira se hijaluronska kiselina, vitamini, minerali i antioksidativna sredstva,kisik koji potiču fibroblaste na produkciju kolagena i elastina.

Gen mladosti Q – Conotoxin ima 3D djelovanje na kožu, potpomaže relaksaciji mišićnih vlakna, zbog čega se ispravljaju bore na koži uvjetovane pretjeranom stimulacijom mimične muskulature djeluje na dinamične bore,ujedno koži daje izrazito veliki volumen pa koža djeluje mlađe,diže kvalitetu kožne matrice pospješuje prirodno stvaranje kolagena i elastina pa djeluje na statične bore.

Proizvodi ujedno sadrže hijaluronsku kiselinu koja ima sposobnost zadržavanja velike količine  vode u dubljim slojevima kože te ujedno dodatno hidratizira kožu i zaglađuje površinske neravnine te održava kožu glatkom i napetom.

Prozvod Youth Venom The Serum pronađite na našem web shopu.

Za sva pitanja kontaktirajte nad na 01 3881 275 ili se obratite svom obližnjem beauty/spa djelatniku. Također nam možete poslati e-mail ili nas posjetite u Petrovaradinskoj 9a u Zagrebu svakog radnog dana od 9 do 15 sati.

Savjetuje:
dipl.oec. Martina Pužar Zebić
Beauty centar Božica