Početna Savjeti Njega lica i tijela Njega lica nakon kozmetičkog tretmana – Što trebate raditi, a što ne!

Njega lica nakon kozmetičkog tretmana – Što trebate raditi, a što ne!

10.10.2023

Njega lica i tijela

Pitate se kako njegovati lice nakon kozmetičkog tretmana? U idealnom slučaju, vaša koža je glatka i mekana, ali može biti i jako osjetljiva. Zato je važno pružiti koži odgovarajuću njegu.

Tretman lica može biti prilika za opuštanje ili može ciljano djelovati na neke kožne probleme – u svakom slučaju kvalitetan tretman lica može učiniti čuda za vašu kožu. Dubinsko čišćenje lica uklanja sve nečistoće, a piling i masaža pružaju osjećaj svježine i obnove. No, bez odgovarajuće njege nakon tretmana lica, vrijeme i novac koji ste uložili u ovu luksuznu poslasticu mogli bi biti uzaludni.

Učinak profesionalnog tretmana lica može trajati od tri do pet dana – no kako biste produžili njegov učinak, evo što trebate raditi:

  • Piti puno tekućine
  • Hidratizirati lice nježnom hidratantnom kremom
  • Koristiti proizvode za čišćenje lica koji ne narušavaju pH kože
  • Koristiti proizvode koji su posebno namijenjeni za njegu nakon kozmetičkih tretmana
  • Tijekom iduća tri dana svakodnevno mijenjati jastučnicu, kako bi izbjegli nečistoće i bakterije te spriječili upale i pojavu akni
  •  Poslušati savjete i preporuke kozmetičara

A ovo ne smijete raditi:

  • Nanositi make up i teške proizvode na lice
  • Koristiti tonik za lice osobito ako je na bazi alkohola
  • Vježbati - odgodite trening na dan ili dva nakon tretmana lica
  • Depilaciju lica voskom i slične tretmane lica jer mogu iziritirati kožu i čak dovesti do osipa
  • Izravno se izlagati suncu
  • Koristiti retinol i kisele pilinge

Sada kada znate što trebate napraviti kako bi učinak kozmetičkog tretmana trajao duže, možete najbolje iskoristiti svoj idući odlazak u spa centar. Do tada uz daljepoti.hr možete uživati u njezi lica u udobnosti vlastitog doma. Osigurali smo sve potrebne proizvode za njegu lica nakon kozmetičkih tretmana, a u našoj ponudi su:

  • Diego Dalla Palma Soothing linija koja smanjuje iritacije i uravnotežuje fiziološku obranu kože. Svi proizvodi su iznimno podnošljivi kako bi smirili osjetljivu kožu i zaštitili ju od vanjskih utjecaja. Linija je obogaćena ProSENSE PEPTIDIMA. Idealno je za svaku životnu dob. Linija je kreirana kako bi hidratizirala, smirila i pružila ugodu osjetljivoj koži ili koži senzibiliziranoj vanjskih agresorima. Reducira trenutno i/ili prolazno crvenilo. Kozmetička pomoć za kožu s kuperozom i/ili sklonu atopiji. 

 

Osvježavajuća micelarna voda s provitaminom B5Osvježavajuća micelarna voda s provitaminom B5

Diego Dalla Palma SOOTHING MICELLAR CLEANSING WATER 200ml

 

 

Tonirana krema s visokom zaštitom za osjetljivu kožuTonirana krema s visokom zaštitom za osjetljivu kožu

Diego Dalla Palma SOOTHING UNIFORMING TINTED CREAM SPF50

 

 

Dekongestivni serum protiv crvenila za osjetljivu kožu

Dekongestivni serum protiv crvenila za osjetljivu kožu

Diego Dalla Palma SOOTHING ANTI-REDNESS SERUM 30ml

 

Dekongestivna, obnavljajuća krema s ceramidima Dekongestivna, obnavljajuća krema s ceramidima 

Diego Dalla Palma SOOTHING DEEPLY NOURISHING AND SOOTHING 24H CREAM 50ml

 

 

 

  • Iz Diego Dalla Palma Resurface linije izdvajamo Cica-Ceramides cream, umirujuću kremu nakon intenzivnih kozmetičkih tretmana poput kemisjkog pilinga, mikrodermoabrazije, lasera i tetovaža. Tajni sastojak ove kreme je centella ili tigrova trava koja se stoljećima koristila u kineskoj medicini zbog mnogih dobrobiti. Zahvaljujući tigrovoj travi koja ima magična obnavljajuća svojstva, ekstraktima divljeg kestena, veprine i nevena (prirodnih izvora bioflavonoidia s vazo zaštitom i svojstava protiv crvenila), savršena je za reduciranje privremenog ili trajnog crvenila i kuperoze.

Diego Dalla Palma Resurface Cica Ceramides Cream 50mlUmirujuća krema nakon intenzivnih kozmetičkih tretmana (kemijski piling i mikrodermoabrazija, laser, tetovaže).

Diego Dalla Palma Resurface Cica Ceramides Cream 50ml

 

 

LIMITIRANA PONUDA: 

Kupnjom Diego Dalla Palma Cica-Ceramides cream dobivate GRATIS:

+ PURIFYING MASK SCRUB 75ml (full size) - 2 u 1, maska i piling za ice s aktivnim ugljenom za mješovitu i masnu kožu s nesavršenostima i viškom sebuma. EKSKLUZIVNO U OVOM SETU!
+ Kozmetička torbica