Početna Savjeti Njega lica i tijela Savjeti za njegu normalne kože

Njega normalne kože

04.10.2022

Njega lica i tijela

Normalna koža je uravnotežena, nije previše masna niti previše suha. Iako izgleda poput dječje, potrebna joj je odgovarajuća njega kako se ne bi pretvorila u suhu. Odabrali smo najbolje proizvode za njegu normalne kože, pogledajte ih.

NORMALNA KOŽA – ŠTO JE TO?

Normalna koža je fine strukture, nema vidljivih proširenih pora, mekana je na dodir, elastična i napeta. Iako ovaj tip kože lica nije problematičan, često je izložen vanjskim utjecajima, lošoj prehrani i štetnim kemikalijama. Ovaj tip kože lica nasljeđujemo i ima je sasvim mali broj ljudi, a nepravilnom njegom vrlo brzo se pretvara u suhu kožu. Zbog toga je važno stvoriti rutinu koja će dugoročno održati normalnu kožu zdravom i uravnoteženom.

KAKO NJEGOVATI NORMALNU KOŽU?

Najbolji način njege normalne kože lica je slijediti sljedeće korake:

KORAK 1: MLIJEKO ZA LICE

Čišćenje kože je neophodan korak kako bi koža bila bez mrlja. Mlijeko za lice temeljito i nježno čisti sve nečistoće, zadržava optimalnu razinu hranjivih tvari te spriječava efekt isušivanja.

Diego Dalla Palma MICELLAR CLEANSING MILK 250ml

Diego Dalla Palma Micellar Cleansing milk 250ml

KORAK 2: TONIK ZA LICE

Nakon što je lice temeljito očišćeno mlijekom za lice, možete primijeniti tonik koji će ukloniti mrtve i suhe stanice kože te joj pružiti ujednačen i svježiji ten.

Diego Dalla Palma Regenerating Exfoliating Tonic 200ml

 

KORAK 3: PILING

Izbjegnite nakupljanje mrtvih stanica kože izrazito nježnim pilingom meke i kremaste teksture s malim voštanim granulama jojobe prilagođen svakom tipu kože.

 Malu Wilz Jojoba Peeling 50ml

Malu Wilz Jojoba Peeling 50ml

KORAK 4: HIDRATACIJA

Na kraju, hidratizirajte ju kako bi ostala zdrava i nahranjena. Koristite laganu obnavljajuću kremu formuliranu za nježnu i postepenu obnovu kože. Zahvaljujući REVIVYL™-u koji stimulira epidermalnu obnovu i štiti mikrobiom kože, ona postaje glađa i življa.

Diego Dalla Palma Skin Map Anti Age Micro-renewal Cream 50ml

Diego Dalla Palma Skin Map Anti Age Micro-renewal Cream 50ml

KORAK 5: KREMA ZA SUNČANJE

Osim za zaštitu od sunca, važno se zaštititi od zagađenja i slobodnih radikala. Lagana krema za lice s neprobojnim zaštitnim slojem ojačat će funkciju kožne barijere, ali i pružiti svilenkasti sjaj.

Diego Dalla Palma Daily Protective Fluid SPF50 PA++++ 30ml

Sada kada znate kako njegovati normalnu kožu lica, vrijeme je da obavite kupovinu u našem web shopu. Ako imate bilo kakvih pitanja vezano za proizvode ili trebate dodatni savjet, nazovite nas na 01/3881 275. Čujemo se, zar ne?