Početna Savjeti Njega lica i tijela Njega zrele kože i kože s borama proizvodima na bazi matičnih stanica

Njega zrele kože i kože s borama proizvodima na bazi matičnih stanica

11.12.2013

Njega lica i tijela

Svojim dijeljenjem matične stanice potiču epidermalne matične stanice koje su izgubile vitalnost, ubrzavaju i regeneriraju stanice tkiva kože što koži daje volumen (popunjavaju se bore i udubine), koža dobiva zdrav i osvježen izgled.

Tajna mladenačke sviježe kože leži u zdravim stanicama i njihovom stalnom regeneriranju. Naš cilj je bio da razvijemo proizvode koji će intezivno djelovati na formiranje novih stanica. Naišli smo na posebnu vrstu jabuka, staru vrstu jabuke uzgojene u Švicarskoj. Otkrili samo da ta vrsta jabuke izuzetno dobro čuva svoja svojstva, bez da gubi aromu i vlagu. Bilo nam je jasno da sadrži odlične sastojke koji dugo ostaju nepromijenjeni zbog posebnog sadržaja - matičnih stanica. Kozmetička kuća Malu Wilz kombinirala je ovo otkriće u visoko sofisticiranoj, posebno efikasnoj liniji za njegu kože koja sadrži suvremene aktivne supstance i najbolje biljne sastojke. Malu Wilz je izmislila najbolju liniju za kožu suvremene žene. To otkriće značilo je novu dimenziju iskustva.

Svi proizvodi linije testirani su na dermatološkom institutu i dali su vrhunske rezultate, a i proizvodi su vrhunsko dizajnirani. Uz četri ekskluzivna proizvoda namijenjena prodaji nudimo i izuzetan tretman za salone. Taj luksuzni, visoko vrijedan tretman nudi se prvi put u obliku nove maske i ekskluzivne kreme za masažu. Maska daje najbolje rezultate u rješavanju problema bora, koži daje vlažnost i čvrstoću. Krema za masažu sadrži aktivne sastojke koji intezivno hrane kožu već za vrijeme same masaže.

Kako bi se postigli trajni rezultati i dugo sačuvala mladenačka vitalnost kože tretmane matičnim stanicama preporučuje se od 35.godine, kao preventivni tretman, a nakon 50.godine ako tretman održavanja postignute vitalnosti kože.

Narudžbe i informacije na [email protected] ili putem telefona 01 3881 275