Početna Savjeti Njega lica i tijela Nova ekskluzivna kozmetika u luksuznom spa hotelu

Nova ekskluzivna kozmetika u luksuznom spa hotelu

10.07.2014

Njega lica i tijela

Hotel Bellevue smješten u jedinstvenom okruženju u neposrednoj blizini mora, skriven između krošnji stoljetnih borova park šume Čikat, novi Hotel Bellevue ugostiti će prve goste u srpnju 2014. godine u novom, sofisticiranom ambijentu.

Novi hotel Bellevue predstavlja pravu oazu hedonizma za sve ljubitelje zdravog odmora. Sa svojim prostranim, udobnim sobama, delikatesnim zalogajima u baru i raznim beauty tretmanima u elegantnoj Spa klinici, Bellevue će postaviti nove standarde odmora koje najbolje dočarava novi slogan: prirodna lakoća uživanja.

SPA Clinic hotela Bellevue nudi birane kozmetičke, holističke i medicinske tretmane proizvodima Diego Dalla Palma i Malu Wilz koji njeguju i osvježavaju ljepotu i zdravlje. Individualni programi, koji su osmišljeni i provode se uz nadzor vrhunskih stručnjaka, izvode se najmodernijim preparatima i medicinskom tehnologijom. Gostima su na raspolaganju posebno osmišljeni tretmani pomlađivanja, antistresni programi za očuvanje imunološkog sustava, razne masaže lica i tijela, relax zone, zimski vrt, te unutarnji i vanjski bazen s morskom vodom.

Gostima će na raspolaganju biti nekoliko tipova soba – Superior, De Luxe i Suite. Gosti mogu birati sobe s pogledom na šumu ili more, a dio soba gleda prema atriju hotela koji krasi vrt i lounge zona. Za sve goste željne novih iskustava, ali i romantičnih trenutaka odmora u potpunom miru i tišini miomirisne lošinjske prirode, Bellevue nudi luksuzni odmor u jedinstvenim suitevima s privatnim jacuzzijima smještenim na vrhu hotela.