Početna Savjeti Njega lica i tijela Novi luksuzni Malu Wilz Caviar Gold tretman i proizvodi

Novi luksuzni Malu Wilz Caviar Gold tretman i proizvodi

26.09.2014

Njega lica i tijela

Probajte novi Malu Wilz Caviar Gold luksuzni tretman i proizvode čiji se glavni sastojak, zlato, već stoljećima koristi u kozmetičkim proizvodima.
Malu Wilz vam donosi voćni sirup Pfirsich Gold Sirup 350ml, obogaćen 22 karatnim zlatnim listićima, okusa breskve, koji se koristi za sofisticirane deserte i koktele. Također se može koristiti za kavu, čaj ili mliječne proizvode kao i u kolačima i desertima.

Sofisticirane nove aktivne čestice zlata u kombinaciji s jedinstvenim ekstraktima kavijara regeneriraju zahtjevnu kožu i vidno pomlađuju. S Caviar Gold tretmanom, Malu WILZ postavlja nove standarde i nudi vam niz jedinstvenih proizvoda.

Malu Wilz Caviar Moisturizing Cream 50ml
Nježna, lagana anti-age krema za kožu sa visokim potrebama. Visoko koncentrirana hijaluronska kiselina i eksluzivni kavijar ekstrakt, daju koži mladenački izgled i glatkoću.

Malu Wilz Caviar Gold Cream 50ml
Inovativna, jako hidratizirana krema sa lifting efektom. Jedinstvena južnoamerička biljka "Acmella Oleracea" koja osigurava "Botox svjetlo" kod relaksa muskulature.

Malu Wilz Caviar Moisturizing Eye Cream 15ml
Jako dobra prilagodljiva krema sa lifting efektom koja brzo apsorbira. Ova krema je naročito dobra za sve make-up nanose, čineći kožu glatkom sa novom energijom.

Malu Wilz Caviar Gold Concentrate 30ml
Ekskluzivni koncentrat sa čistim zrncima zlata. Inovativne supstance osiguravaju stanicama dobar metabolizam i novu jaču energiju.

Novi luksuzni Caviar Gold tretman probajte u vašem beauty ili spa centru.