Početna Savjeti Njega lica i tijela Novi T-Shock Face Taping tretman

T-Shock Face Taping tretman

13.11.2014

Njega lica i tijela

Vratite voluminoznost i čvrstoću atrofiranih mišića novim Jean Klebert T-Shock tretmanom koji osim učinkovitih i inovativnih formulacija proizvoda sadrži i posebnu tehniku „Face tapinga“.

 

Riječ je o trakama koje se postavljaju na lice u smjeru limfnih žila, potiču dreniranje tekućina, izlučivanje toksina i opuštaju napete mišiće, a svoje su djelovanje potvrdile u fiziklanoj medicini gdje je metoda poznata pod nazivom K-tape.

K-tape (ili kinezio taping) posljednjih godina postao je popularna metoda, najprije u fizikalnoj medicini, a od nedavno i u kozmetičkim tretmanima. Osim što je jednostavna za primjenu, nakon što se prođe edukacija, ova metoda vrlo brzo daje željene rezultate. U fiziklanoj medicini koristi se za liječenje sportskih ozljeda pri čemu donosi trenutno olakšanje i brze obnove mišićne strukture.

K- tape trakama u fizikalnoj medicini djeluje se na funkcije mišića – povećava se njegov tonus ili se smanjuje ako je to potrebno, uklanja probleme zglobova, smanjuje bol i poboljšava protok cirkulacije krvi i limfe.

U kozmetičkom tretmanu također se koristi za poboljšanje tonusa mišića, ali i za bolji protok limfe i izlučivanje toksina i štetnih tvari, te za bolju cirkulaciju krvi čime se povećava dotok hranjivih tvari u tkiva. Upotrebljavaju li se sa ciljanim proizvodima koji koži nadoknađuju tvari, K-taping daje brzo vidljive ali i trajne rezultate.

Face taping predviđa postavljanje traka u smjeru Langerovih linija tj. linija napetosti kože  koje ovise o rasporedu kolagenskih vlakana u dermi, čija se otpornost i elastičnost s vremenom smanjuje. Svakom licu prilagođava se duljina traka.

Učinak postignut Face Tapingom dodatno se poboljšava specijalnom Phisioroulage masažom koja djeluje na opuštene dijelove lica. Masažom se potiče cirkulacija i djeluje na povratak volumena mišića koji znamo da su izravno povezani s kožom.

Krajnji rezultat je zaglađena površina kože ujednačene boje, te poboljšane strukture i funkcije svih slojeva kože o kojima ovisi njena elastičnost, čvrstoća i hidratiziranost.

Proces tehnike Face Tapinga

Na očišćenu kožu lica, vrata i dekoltea pravilnim nanosom stavlje se Jean Klebert TechnoGel Nouva Pelle. Ovaj važan gel ima zadaću da očisti stanice od neželjenih tvari, da dovedu aktivne tvari, kako bi stanica bila što duže u funkciji i vitalnosti.  Zadaća gela je također da zadrži dovoljnu količinu vode kako ne bi došlo do pojave bora koje nastaju posljedicom dehidracije.

Na lice i vrat postavljaju se dvije bandaže T-Shock posebnom tehnikom koja stoji 20 minuta.

Nakon bandaža dolazi pravilna aplikacija Kinesio traka u smjeru Langerovih linija koje opet stoje 20 minuta.

Nakon skidanja traka nanosi se Jean Klebert DermaKleb Correcting Serum ili DermaKleb Antioxidant Serum te se primjenjuje masaža tehnikom  “Phisioroulage”.

Na kraju se nanosi DermaKleb Filler Cream.

Za kućnu njegu primjenjuje se Malu Wilz 3D Lifting ampule i Malu Wilz Caviar Gold krema, kao i T-Shock flasteri protiv bora.

Za više informacija o profesionalnim proizvodima i kupovini obratite se svome beauty ili spa centru ili nas kontaktirajte na telefon: 01 3881 275 te putem e-maila: [email protected]