Početna Savjeti Njega lica i tijela Novosti u Malu Wilz preparativnoj kozmetici

Novosti u Malu Wilz preparativnoj kozmetici

25.07.2012

Njega lica i tijela

 

Koliko puta ste čuli staru poslovicu „bolje spriječiti nego liječiti“?  A koliko ste ju puta primijenili na njegu kože? Koža kao naš najveći organ traži posebnu pažnju, u bilo koje doba godine u bilo kojem razdoblju života. 

Malu Wilz kozmetička kuća, s profesionalnom kozmetikom, koju koriste mnogi SPA centri neprestano teži novitetima i poboljšanju svojih proizvoda. Ove godine su nas, kad je u pitanju preparativna kozmetika iznenadili s nekoliko noviteta koji će nam odlično doći u ove ljetne dane.

Maska za lice je preparat bez kojeg ne možemo niti na ljetovanje. Zapravo, ne smijemo. Naime, Sunce, visoke temperature i sol isušuju našu kožu koja vapi za dodatnom hidratacijom i njegom. Malu Wilz je recept potražio u prirodi i upravo onome što i naš organizam treba- voću! Maska od jagoda puna je C vitamina i A vitamina (beta karatena) koji obnavljaju kožu, a kao jaki oksidansi štite kožu od preuranjenog starenja. Maska od limuna i limete sadrže puno vitamina C i voćnu kiselinu. Oni jačaju kožu i štite od vanjskih i unutrašnjih faktora.  O maskama se dodatno informirajte ovdje.

Područje oko očiju je posebno osjetljivo u ovo doba godine. Zbog Sunca česti stišćemo oči ne bi li se „obranili“ od pretjeranog izvora svjetlosti. Time nehotice stvaramo bore oko očiju. Wake up eye roll-on prepun je hijaluronske kiseline koja osjetljivom području vraća potrebnu vlagu koja popunjava i ispravlja bore.  Specijalni aktivni sadržaj smanjuje podočnjake i edem zahvaljujući drenažnom efektu kao i hladnoj kuglici na roll-onu. Dodatne informacije o Wake up roll-on pročitajte ovdje.

Dolaskom toplijih dana svi nam spominju lakove za nokte u bojama, no našim noktima je prijeko potrebna vlaga. Već pogađate, Sunce, sol, toplina,..sve nam to isušuje nokte. Hidratacija nam je prijeko potrebna. Potrebnija od učvršćivanja nokta jer ako nokat nije elastičan, već pretvrd on puca. Malu Wilz nadlak (u boji breskve i rozoj) boji sadrže ekstrakt algi koji hidratiziraju Vaše nokte. Ovaj dugotrajan lak za nokte dati će Vašim noktima french izgled. Želite li popuniti neravnine na noktu, dobiti mat izgled i french manikuru tada je Malu Wilz French Whitener matt Vaš izbor.

Naravno nemojte zaboraviti niti kutikulu, koju ćete brzo ukloniti gelom. Kompleks aktivnih sastojaka koji se sastoji od meda,ekstrakta propolisa i pantenola čine grube površine mekanima i glatkima. Želite li zdrave i otporne nokte preporučujem Vam naizmjenično korištenje Malu Wilz Nail hardnera koji će učvrstiti Vaše nokte s nadlakom za hidrataciju.

Imate li pitanja, svakako me kontaktirajte na mail: [email protected]

Vaša Ana