Početna Savjeti Njega lica i tijela Odabrali smo najljepše poklone ovih blagdana

Odabrali smo najljepše poklone ovih blagdana

20.12.2023

Njega lica i tijela

Razmazite svoju kožu našim ekskluzivnim poklon setovima.

Želite li ove blagdane iznenaditi svoje najdraže, na daljepoti.hr pronaći ćete ekskluzivne poklon setove. Čitajte dalje i otkrijte naše prijedloge.

HYDRATION SET

Popularna Diego Dalla Palma hidratacijska linija predstavlja globalno rješenje koja trenutno osvježava kožu i smanjuje bore uzrokovane dehidracijom.

Ovaj ekskluzivni Hydration set uključuje hijaluronsku krema za suhu kožu, odličan enzimatski piling za lice s voćnim enzimima i bananom koji dubinski čisti kožu te kozmetičku torbicu.

Poklon setPoklon set

 

RESURFACE SET

Uživajte u poklon setu u kojem se nalazi umirujuća krema nakon intenzivnih kozmetičkih tretmana, 2 u 1 maska i piling za lice s aktivnim ugljenom te žuta kozmetička torbica. U svjetlu najinovativnije medicinske i estetske prakse, RESURFACE2 linija kombinira glikolnu, mandelinsku kiselinu i glukonolakton. Ova kombinacija balansira i pospješuje svojstvo svake kiseline, poštujući prirodni balans kože.

Tajni sastojak kreme Diego dalla Palma Resurface je centella ili tigrova trava koja se stoljećima koristila u kineskoj medicini zbog mnogih dobrobiti. Zahvaljujući tigrovoj travi koja ima magična obnavljajuća svojstva, ekstraktima divljeg kestena, veprine i nevena (prirodnih izvora bioflavonoidia s vazo zaštitom i svojstava protiv crvenila), savršena je za reduciranje privremenog ili trajnog crvenila i kuperoze.

Poklon setPoklon set

 

C+C ANTIOXIDANT SET

Natura Bissé C+C Vitamin linija koristi sve prednosti vitamina C koji prkose starenju i pomaže u borbi protiv znakova starenja. Uz učvršćujući i revitalizirajući gel koji pomlađuje kožu i daje joj sja, dolazi anti age zaštita od sunca i predivna traka za kosu. Savršena kombinacija za sjaj ovih blagdana!

Poklon setTraka za kosu