Početna Savjeti Njega lica i tijela Omorovicza: Ljepota iz termalnih voda!

Omorovicza: Ljepota iz termalnih voda!

10.01.2023

Njega lica i tijela

U čemu je tajna nevjerojatnih ljekovitih svojstva termalnih voda?

Donosimo vam priču o brendu koji je razvio patentirani Healing ConcentrateTM koji osigurava apsorpciju minerala u najdublje slojeve kože.

Mađarske termalne vode poznate su po ljekovitim svojstvima više od 2000 godina.

Tajna nevjerojatnih ljekovitih sposobnosti mađarskih termalnih voda leži u jedinstvenim geološkim svojstvima te regije.  Ovdje je zemljina kora tanja, stoga vode na putu do površine učinkovitije apsorbiraju blagotvorne minerale.

Tajna uspjeha

Priča o Omoroviczi počela je 1800tih, izgradnjom prekrasne termalne kupelji na mjestu otomanske kupelji iz 1560ih, iznad srednjovjekovnog izvora poznatog po svojim ljekovitim svojstvima. Pogledajte kratki video o Omoroviczi:

Patentirana tehnologija

Stephen i Margaret nastavili su obiteljsku tradiciju proučavajući ljekovita svojstva voda i njihov učinak na kožu. Iako je tada mnogo toga bilo jasno u vezi dragocjenog učinka termalnih voda za kupače jer su se minerali „lijepili“ za kožu u kupkama, manje je bila poznata činjenica da se oni NE apsorbiraju u kožu – nisu biodostupni.

Kako bi zadržali dobrobit vode, nije dovoljno koristiti termalnu vodu, jer se minerali ne upijaju u kožu ako nisu promijenjeni u biodostupne spojeve. Primjenom laboratorijske tehnologije razvijen je i patentiran Healing ConcentrateTM koji terapeutske minerale apsorbira u najdublje slojeve kože.

Tijekom dugotrajnog procesa bio-fermentacije, zvanog Hydro Mineral TransferenceTM, korisni minerali u ljekovitoj vodi evoluiraju u biodostupne spojeve. Nadalje, ti se složeni spojevi inkapsuliraju u fosfolipide, što rezultira s Healing ConcentrateTM, koji osigurava apsorpciju minerala dublje u epidermu.

Upravo ovo otkrIće omogućilo je 2006. godine lansiranje Omorovicza Cosmetics uz otvorenje Omorovicza vodećeg butika. Pogledajte kako to danas izgleda:

Rezultati su nevjerojatni – čvršća, podatnija i mladolika koža.

Budućnost ljepote

U Omoroviczi vjeruju da budućnost ljepote isključuje štetne, nepotrebne, okluzivne sintetičke sastojke koji ne dopuštaju koži da diše. Stoga njihovi proizvodi ne uključuju te sastojke.

Vjeruju i kako budućnost ljepote crpi snagu iz drevnih i magičnih prirodnih fenomena kroz ubrzani znanstveni razvoj.

Proizvodi ne sadrže:

  • Parabene
  • Glikole
  • Mineralna ulja
  • Silikone
  • Ftalate
  • Natrijev lauril sulfat
  • Sintetičke boje
  • Sintetičke mirise
  • Kemijske zaštite od sunca.

Na linku pogledajte ponudu Omorovicza proizvoda. Ako trebate preporuku proizvoda ili beauty savjet javite nam se na [email protected]