Početna Savjeti Njega lica i tijela Omorovicza Queen linija: Sve što vam treba za svakodnevnu njegu lica

Omorovicza Queen linija: Sve što vam treba za svakodnevnu njegu lica

26.09.2023

Njega lica i tijela

Linija Omorovicza Queen of Hungary je trenutak ljepote zadržan u vremenu, linija stvorena kako bi ugodila osjetilima kroz inovaciju, inspirirana tradicionalnim ritualima. Kombinira najfinije teksture i mirise s visoko učinkovitim aktivnim sastojcima za njegu kože u proizvodima koji uljepšavaju kožu trenutno i kroz vrijeme.

Uz nježan, hidratantni kremasti čistač za lice, svilenkasti losion za lice, osvježavajući tonik, ulje za lice i bogatu hibridnu dnevnu kremu za lice, kolekcija Queen of Hungary savršen je dodatak vašem ritualu njege kože. Nastavite čitati i otkrijte jedinstvene prednosti ove kolekcije i kako je trebate koristiti za optimalne rezultate.

Više o Omorovicza Queen of Hungary liniji

Nadahnuta tradicionalnim ritualima, linija Queen of Hungary kombinira ugodne mirise i teksture u proizvodima koji uljepšavaju kožu trenutno i kroz vrijeme.

Queen Cleanser je nježan i hidratantni kremasti čistač koji uklanja sve nečistoće i svakodnevne zagađivače bez oštećenja prirodnog sloja kože.

Svilenkasti Queen Essence hidratantni losion spaja osjetilno iskustvo s prirodnim super-sastojcima za hidrataciju i urbanu zaštitu. Priprema kožu za optimalnu apsorpciju aktivnih tvari iz seruma i hidratantne kreme.

Inspiriran Queen of Hungary Water, prvim zabilježenim parfemom u svijetu, osvježavajući tonik za lice Queen of Hungary Mist idealan je za osvježenje tijekom dana ili toniziranje nakon čišćenja.

Inovativna Queen Cream je bogata hibridna dnevna krema za lice koja služi i kao podloga za make up. Hrani kožu, ujednačava ten i štiti od štetnih tvari.

Queen Oil je bogato ulje za obnavljanje kožne barijere, a idealno je za tretiranje dehidracije, posljedica hormonalnih promjena, vremenskih uvjeta ili nakon tretmana kože.

Kako koristiti Omorovicza Queen of Hungary liniju?

Omorovicza Queen of Hungary linija dizajnirana je za svakodnevnu upotrebu. U nastavku dijelimo s Vama rutinu koja iskorištava sve prednosti koje ova linija nudi:

  • Čišćenje lica: Ugodno iskustvo čišćenja koje nudi Omorovicza Queen Cleanser pogodno je za jutarnju i večernju upotrebu. Nanijeti malu količinu na suhu ili vlažnu kožu i masirati kružnim pokretima nekoliko minuta. Dobro isprati vodom ili ukloniti rukavicom/ručnikom za dodatnu nježnu eksfolijaciju.
  • Priprema kože: Ujutro ili navečer nakon čišćenja na lice i vrat utapkajte nekoliko kapi Omorovicza Queen Essence losiona. Ostavite nekoliko sekundi kako bi koža upila aktivne sastojke, zatim nanesite serum i hidratantnu kremu.
  • Toniziranje kože: Legendarni Queen of Hungary Mist idealan je za svakodnevnu upotrebu. Osmišljen je kako bi podigao raspoloženje i tonizirao kožu. Raspršite Queen of Hungary Mist ravnomjerno po očišćenoj koži.
  • Njega očiju: Za ciljano ublažavanje natečenosti i podočnjaka, Omorovicza Reviving Eye Cream bogata arnikom pruža olakšanje umornim očima. Nježno utapkati nakon čišćenja, duž kapaka vrškom prsta.
  • Serum: Obogaćen hijaluronskom kiselinom i matičnim stanicama narcisa, Omorovicza Instant Perfection Serum pomlađuje kožu, pružajući joj osvježavajući sjaj. Za najbolje rezultate koristite ga po danu ili noći.
  • Hidratacija i podloga za make up: Sjajna hidratantna krema za lice, Omorovicza Queen Cream, osim za svakodnevnu hidrataciju odlična je i kao podloga za make up. Ujutro manju količinu kreme ravnomjerno nanesite na lice.
  • Obnova kožne barijere: Bogato Omorovicza Queen Oil ulje je zadnji korak svakodnevne njege ili umjesto hidratantne kreme. Iako je pogodan i za dnevnu upotrebu, najbolje ga je koristiti noću, kada se koža obnavlja.

Omorovicza Queen Cleanser 125ml


Omorovicza Queen Cleanser 125ml

 

Omorovicza Queen Essence 100ml

Omorovicza Queen Essence 100ml

 

 

Omorovicza Queen of Hungary Mist 100ml


Omorovicza Queen of Hungary Mist 100ml

 

Omorovicza Queen Cream 50ml


Omorovicza Queen Cream 50ml

 

Omorovicza Queen Oil 30ml

Omorovicza Queen Oil 30ml

 

 

Izvor: Omorovicza