Početna Savjeti Njega lica i tijela Piling kože tijela

Piling kože tijela

02.05.2012

Njega lica i tijela

Često čitamo kako je koža naš najveći organ, no njegujemo li je baš kako ona zaslužuje? Uvijek i redovito?

 

Ubrzan ritam života sve nam manje daje vremena za sebe, za odlazak u spa centre i vrijeme u kojem brigu o sebi prepuštamo drugima. Srećom, većinu tretmana možemo napraviti sami u toplini našeg doma. Upravo je piling tijela jedan od takvih tretmana.

Piling kože nužan je da bi otklonili odumrle stanice i dopustili kože da „prodiše“ i apsorbira se. Koža će nakon pilinga biti mekana i glatka te osvježena. Naravno, nakon svakog tretmana potrebno je kožu nahraniti kremom za tijelo, pritom birajući kremu sa hidratantnim svojstvom. 

 

Kod odabira pilinga treba biti pažljiv kao i prilikom odabira kreme. Nedostaje li Vašoj koži hidratacije, tada Vam preporučujemo Collistar Talasso revitalizing exfoliating salts piling koji je bogat sa  kombinaciji čak 90 morskih trava, koktelu superhranjivih ulja i energizirajućih esencija koje će Vašu kožu ostaviti nježnom, glatkom i nahranjenom!

Želite li da Vaš piling djeluje i Vaše tijelo te osim njege kože da reducira obline i natečenost, tada je Vaš izbor Collistar Anti-water talasso piling .  Koktel morskih soli, šećerne trske, esencijalnih ulja i začina pruža svu dobrobit talasoterapije i aromaterapije kombinirano s učinkom protiv zadržavanja vode i mršavljenja zahvaljujući drenažnim i lipolitičkim fitoekstraktima, a sve to poboljšano sauna efektom proizvoda

Želite li ipak brzo svakodnevno rješenje, tada je za Vas Malu Wilz Exotic Shower piling. Nježna kremasta struktura pilinga obogaćena zrncima marelice i mljevenim bademima učinkovito uklanja mrtve stanice kože, čistu ju i ostavlja svilenkasto mekanom. Zbog svoje strukture piling je pogodan za češće korištenje od jednom tjedno. Bijeli čaj smiruje kožu,a visoki koncentrat polifenola štite od slobodnih radikala.

Vaša Ana