Početna Savjeti Njega lica i tijela Potrošni materijal i profesionalni proizvodi za vaš kozmetički salon!

Potrošni materijal i profesionalni proizvodi za vaš kozmetički salon!

22.05.2024

Njega lica i tijela

Otvaranje kozmetičkog salona može biti uzbudljivo, ali istovremeno zahtijeva pažljivo planiranje i donošenje brojnih odluka. Od pronalaska idealne lokacije, zapošljavanja stručnog osoblja, do opskrbe visokokvalitetnih proizvoda i potrošnog materijala – svaki korak je ključan za uspjeh. U ovom tekstu doznajte kako pravi odabir veleprodajnog partnera može značajno utjecati na uspjeh vašeg kozmetičkog salona i zašto je Da ljepoti idealan partner za vašu poslovnu priču.

Zašto su kvalitetni proizvodi važni u kozemtičkom salonu?

Kvalitetni profesionalni proizvodi nisu samo ulaganje u vaše poslovanje, već i u zadovoljstvo vaših klijenata. Upotrebom vrhunskih proizvoda osiguravate uslugu visoke kvalitete, a to direktno utječe na zadovoljstvo i lojalnost vaših klijenata. Suradnja s pouzdanim veleprodajnim partnerom i rad s renomiranim brendovima, osigurat će visoki standard usluge koji će vaši klijenti prepoznati i cijeniti.

Da ljepoti: Vaš partner za uspješno poslovanje

Tvrtka Da ljepoti je vaš idealan partner za nabavu potrošnog materijala i profesionalnih proizvoda za tretmane. S bogatom ponudom visokokvalitetnih proizvoda renomiranih brendova osiguravamo vam sve što je potrebno za uspješno poslovanje.

Evo nekoliko razloga zašto je Da ljepoti pravi izbor za vaš kozmetički salon:

Renomirani brendovi

Surađujemo s vodećim svjetskim brendovima kako bismo vam osigurali visoko kvalitetne proizvode za pružanje vrhunskih kozmetičkih tretmana. Kada vaši klijenti primijete razliku u kvaliteti usluge, veća je vjerojatnost da će se vraćati i preporučiti vaš salon drugima. Zadovoljni klijenti su lojalni klijenti. U našoj ponudi imamo Natura Bissé, Omorovicza, Diego Dalla Palma Professional, Malu Wilz, BCL, Astonishing i Roial proizvode. Sve naše brendova pogledajte u kategoriji Brandovi.

Sigurnost i zdravlje

Proizvodi u našoj ponudi zadovoljavaju visoke standarde kvalitete i sigurnosti.

Brza i pouzdana dostava

Garantiramo pravovremene i redovite isporuke (1-3 radna dana) kako bi vaš salon uvijek bio opskrbljen potrebnim materijalom. Budite sigurni da s nama nećete imati prekide u poslovanju i nepotrebne troškove.

Stručna i marketinška podrška

Naš tim stručnjaka vam je na raspolaganju za savjete i edukacije o proizvodima iz naše ponude. Osiguravamo da uvijek budete u korak s najnovijim trendovima u svijetu beauty industrije.  

Konkurentne cijene:

Nudimo konkurentne cijene koje vam omogućuju da maksimizirate profit bez kompromisa o kvaliteti.

Naša profesionalna ponuda obuhvaća:

Zaključak je jasan: odabir pravog veleprodajnog partnera ključan je za uspješno poslovanje kozmetičkog salona. Zato odaberite nas, tvrtku Da ljepoti, kao pouzdanog partnera na kojeg se možete osloniti. S pravim partnerom uz vas, uspjeh je zajamčen!

Za sve dodatne informacije te detaljan pregled proizvoda dostupni smo na našim kontaktima, telefonom na 01/3881 275, svakog radnog dana od 8-15 sati ili e-mailom [email protected], a možete posjetiti i naš showroom na adresi Petrovaradinska 9a u Zagrebu.

Preporučeni proizvodi:

Role za krevet

Roial Rola za krevet dvoslojna papirnata 60cm x 80m 1 kom

 

 

Da Ljepoti Ulje za masažu Anti-cellulite kanistar 5l

 

Da Ljepoti Ulje za masažu Badem kanistar 5l

 

 

Patrone za depilaciju

Patrona Roial Azzurra al Talco 100 ml

 

 

BCL

Masažna krema, šećerni piling, kupka od soli i maska za ruke i stopala