Početna Savjeti Njega lica i tijela Priznati svjetski savjeti za njegu kože

Priznati svjetski savjeti za njegu kože

25.03.2015

Njega lica i tijela

Za lijepu i zdravu kožu zaslužno je pozitivno stanje uma u jednakoj mjeri kao i pravilna njega kojom mladolikost kože možete produžiti.

Stavljanje hladnih stvari na oči smanjit će nadutost i podočnjake. Vrećice crnog čaja učinit će čuda.

Za vrijeme spavanja hormon kortizol, koji uzrokuje upale kože, na najnižoj je razini, a endorfin i hormoni rasta, koji liječe, na najvišoj. Zbog toga osam sati sna nije nikako beskorisno potrošeno vrijeme, već nezamjenjiv recept za zdravlje i ljepotu vaše kože.

Hrana bogata omega tri masnim kiselinama poput lososa i oraha produžuje mladolikost kože, odnosno odgađa znakove starenja.

Mnoge žene pažljivo njeguju lice, ali zaborave ruke koje često odaju godine. Isti sastojci protiv starenja koje koristite za lice dobri su i za sprečavanje tamnih mrljica na rukama. Za stimulaciju kože lica, regeneraciju, uklanjanje znakova starenja, foto starenja i stresa preporučujemo Diego Dalla Palma PERFECTION 30 DAYS STRATEGY PROGRAM, antioksidativni šok tretman u 3 faze nakon kojega koža ima sjaj, čvršća je, glađa i svakim tretmanom smanjuje se hiperpigmentacija. 

I masna, aknama sklona koža treba hidrataciju. Suhoća samo pogrošava nepravilnosti kože. Na tržištu je mnogo bezuljnih proizvoda koji dokazano pomažu. Krema Diego Dalla Palma SEBUM NORMALISING CREAM SPF 15, za normalizaciju sebuma, protiv sjaja za vraćanje ravnoteže s probiotikom lactobacillus sa zaštitnim faktorom 15, idealna je za takvu kožu.

Krema sa zaštitnim faktorom i izbjegavanje izloženosti suncu osnova su prevencije tamnih mrlja po licu i neujednačenog tena. Imate li već taj problem koristite proizvode koji sadrže kombinaciju slatkog korijena, antioksidansa i retinola.
Preporučujemo Malu Wilz Moisturizing Sun Defense SPF20, dnevnu hidratantnu kremu sa zaštitnim faktorom 20.

Koža oko očiju je vrlo tanka i suha zbog čega su kapilari na tome dijelu puno vidljiviji. Svakodnevno je hidratizirajte kremom za područje oko očiju i koža će biti mekana, kapilari skriveni, a vi ćete izgledati mlađe. Preporučujemo Malu Wilz Ultimate Lifting Eye Cream, bogatu, sofisticiranu kremu za područje oko očiju sa jabučnim matičnim stanicama koje imaju pozitivni učinak u procesu smanjenja bora kao i odličnome anti-age učinku.

Kreme za sunčanje koje sadrže agense za suzbijanje pigmentacije poput soje, pomažu i protiv stvaranja tamnih tragova koji inače ostaju nakon prištića. 

Antioksidansi su bitni saveznici u njezi kože, ali i u prehrani. Namirnice bogate antioksidansima kao što su borovnice i nar smiruju kožne upale i bore se protiv slobodnih radikala. 

Za lijepu i zdravu kožu zaslužno je i pozitivno stanje uma. Razmišljate li pozitivno lakše ćete se riješiti prištića, bora i ostalih nepravilnosti. S druge strane, negativni životni stavovi donijet će bore i suhu, osjetljiviju kožu.

Savjetuje:
Martina Pužar-Zebić
Beauty Centar Božica 
01 29 111 28

Narudžbe i informacije na [email protected] ili putem telefona 01 3881 275