Početna Savjeti Njega lica i tijela Procvjetajte ovog proljeća s blistavom, sjajnom i čvrstom kožom!

Procvjetajte ovog proljeća s blistavom, sjajnom i čvrstom kožom!

07.03.2016

Njega lica i tijela

Dočekajmo proljeće s novim proljetno/ljetnim sezonskim tretmanom sa 100% prirodnim aktivnim sastojcima koji koži vraćaju blistavost, sjaj i čvrstoću - Dandelion Orange Blossom - za oksigenaciju i vitalnost kože!

Novi tretman iz laboratorija RVB Diego Dalla Palma Professional za oksigenaciju i vitalnost: tretman koji vraća blistavost, sjaj i čvrstoću kože.

Sa protokom kisika - ekstarhiranog iz nasturtium officinale (biljka dragušac) - poboljšava stanicama dotok kisika i aktivira njihovu moć regeneracije. Također povećava otpornost na štetne vanjske čimbenike i stresne situacije. Koža vraća svoj prirodni blistavi sjaj, izgleda glađe i jednoličnije.

 

PROFESIONALNI PROIZVODI

Jelly Scrub Oxygenating Scrub 150ml
Zaglađuje i revitalizira kožu. Sa svojim šećernim kristalima sa kože lica nježno uklanja mrtve stanice i njezinu nečistoću. Idealan je za kožu prije izlaganja suncu i za postizanje ujednačenog tena.

Nectar Serum Revitalising Concentrate 40ml
Hidratizira i posvjetljuje kožu već nakon prve upotrebe čineći je mlađom i vitalnijom. Bolji protok kisika u koži djeluje na bolju regeneraciju stanica dajući joj mlađi izgled. Štiti kožu od vanjskih utjecaja i slobodnih radikala, usporavajući proces starenja. 

AKTIVNI SASTOJCI

Cvijet naranče - Orange Blossom
Poznat je po svojem relaksirajućem aromatičnim djelovanjem. Kako bi potpuno izrazio svoja svojstva, koristimo ekstrakt mirisa sa detoksicirajućim i pročišćujućim djelovanjem. Uklanja toksine i umor kože budeći njenu svježinu i sjaj.

Maslačak - Dandelion
Koristi se još od renesanse kao temeljnih kozmetičkih svojstvava. Kako bi sačuvali njegovu čistoću i učinkovitost, koristili smo svježi sok dobiven stiskanjem friško ubranih organskih cvjetova maslačka.

Dragušac - Nasturtium
Poznat kao “gorka prijateljica mladosti”, sadrži vitamin C, kalcij i željezo te usporava starenje.

Za više informacija o liniji RVB Diego Dallla Palma Professional kontaktirajte nas u Da Ljepoti na telefon
01 3881 275 ili pošaljite mail.
Za rezervaciju novog sezonskog tretmana kontaktirajte svoj obližnji beauty/spa centar.

Veselimo se Vašem pozivu!
Vaš Daljepoti tim