Početna Savjeti Njega lica i tijela Profesionalni set za potpuni Icon Time tretman

Profesionalni set za potpuni Icon Time tretman

07.03.2023

Njega lica i tijela

Iskoristite idealnu priliku i naručite Diego Dalla Palma professional box s novim profesionalnim proizvodima za potpuni Icon Time tretman!

Diego Dalla Palma Professional je naš brend s linijom profesionalnih proizvoda za tretmane lica i tijela koji sadrže ekskluzivne formule kreirane u RVB SKINLAB laboratoriju na temelju strogih istraživanja fiziologije kože.

Proizvodi ovog brenda inspirirani su dermatologijom i estetskom medicinom, a specifični su upravo po ovom inovativnom znanstvenom pristupu.

Diego Dalla Palma Professional box sadrži sve potrebne proizvode Icon Time protokola za anti age tretmane lica. Zahvaljujući svom djelovanju „popunjavanja“ štiti potpornu strukturu kože i reducira znakove starenja.

Tretman je idealan za osobe starije od 40 godina, za naboranu kožu koja je izgubila tonus te za žene tijekom ili prije menopauze koje pate od suhe kože i gubitka elasticiteta.

Znanstveno dokazani rezultati nakon četiri tjedna:

  • Povećana gipkost kože za 89%
  • Povećana gustoća kože (koncentracija i organizacije kolagena) za 95%
  • Smanjenje bora za 95%

Diego Dalla Palma Professional box sadrži 9 profesionalnih proizvoda, a namijenjen je kozmetičkim salonima, salonima ljepote, beauty salonima i spa centrima.

Redovna cijena ovog seta je 240,00 € + PDV a za Vas je samo 165,00 € (1.243,19) + PDV

ZATRAŽI PONUDU