Početna Savjeti Njega lica i tijela Proljetno čišćenje lica: Ovi čistači dubinski čiste kožu, uravnotežuju hidrataciju i uklanjanju crvenilo

Proljetno čišćenje lica: Ovi čistači dubinski čiste kožu, uravnotežuju hidrataciju i uklanjanju crvenilo

19.04.2023

Njega lica i tijela

Proljeće je vrijeme kada se priroda budi, a za mnoge to znači i vrijeme za čišćenje. Dok se većina fokusira na proljetno čišćenje doma, ne smijemo zaboraviti na detoksikaciju i proljetno čišćenje kože.

Čišćenje lica je ključno za zdravlje i izgled kože, a dubinsko čišćenje može biti posebno korisno nakon hladnih zimskih mjeseci. Donosimo vam Malu Wilz Cleansing liniju čistača koji će dubinski očistiti vašu kožu, uravnotežiti hidrataciju i ukloniti crvenilo.

PILING

Kao što naziv sugerira, “piling” je uklanjanje i ljuštenje gornjeg sloja kože. Ideja o pilingu kože vrlo je star koncept. Stari Egipćani koristili su blato iz Nila, germanska plemena koristila su mekinje od badema, a Spartanci su koristili morski pijesak u svojoj rutini njege kože. Također postoje zapisi o ljudima koji su koristili grožđe, fermentirano mlijeko i sirovo meso za piling kože.

Bilo da se radi o mehaničkom, enzimatskom ili kemijskom pilingu, svi postupci imaju za cilj uklanjanje mrtvih stanica kože i poboljšanje izgleda kože. Proces uklanjanja mrtvih stanica kože prirodan je i može se ubrzati korištenjem pilinga.


Malu Wilz Liquid enzyme peeling

ENZIMATSKI PILING

Enzimatski piling koji može otopiti proteine u koži kako bi razbio jaka orožnjavanja. Nježno uklanja mrtve stanice kože i čini ju glađom. Budući da omekšava barijeru rožnatog sloja, aktivni sastojci u sljedećim koracima beauty rutine bolje se apsorbiraju. Idealan za nečistu i atrofičnu kožu, kojoj treba regeneracija.


Malu Wilz Jojoba peeling 

NJEŽAN KREMASTI PILING ZA SVE TIPOVE KOŽE

Izrazito nježan piling meke i kremaste teksture s malim voštanim granulama jojobe omogućuje eksfolijaciju i najosjetljivije kože bez iritacija, uz njegujući učinak.

Pilinzi su posebice prikladni za normalnu i atrofičnu kožu te za kožu sa slabom prokrvljenošću. U slučaju nečistoća i mrlja, treba izbjegavati mehaničke pilinge zbog rizika od infekcije. Blagi enzimski pilinzi prikladni su za osobe s rosaceom, teleangiektazijama, vrlo osjetljivom i alergičnom kožom.

Pjena za čišćenje lica

Pjene za čišćenje lica pogodna je za sve tipove kože, a posebno za one s masnom ili mješovitom kožom koja se lako masti. Lako se nanose i uklanjanju nečistoće s lica, a redovita upotreba može pomoći u održavanju zdrave i čiste kože.

Malu Wilz Gentle Cleansing foam

Baršunasta pjena za lice s granulama jojobe temeljito će očistiti kožu i pore. Voštane mikro granule jojobe učinkovito uklanjaju make up i nečistoće. Za svjež ten.

Pjenasti losion za lice

Za razliku od klasičnih losiona, pjenasti su puno laganiji i brže se upijaju u kožu. Idealni su za masnu i mješovitu kožu jer pružaju laganu hidrataciju bez dodavanja dodatne masnoće na kožu.


Malu Wilz Milky Foam Cleanser

Pjenasti losion za čišćenje lica, nježno i temeljito uklanja prljavštinu i naslage nakupljene tijekom dana i noći. Inovativna mliječna tekstura pretvara se u nježnu pjenu u kombinaciji s vodom. Pjena daje ugodan osjećaj na koži. To je nježno i moderno sredstvo za čišćenje harmoničnog mirisa blago slatke i kremaste vanilije. Provitamin B5 hrani i vlaži površinu kože. Koža je meka i podatna nakon čišćenja i savršeno pripremljena za sljedeći korak u beauty rutini.

Mlijeko za čišćenje lica

Mlijeko za čišćenje lica je nježan i hidratantni proizvod koji će odlično ukloniti nečistoće, šminku i višak sebuma s lica. Idealno je za osjetljivu i suhu kožu jer sadrži hidratantne sastojke koji sprečavaju dehidraciju kože.

Malu Wilz Soft cleansing milk

Mlijeko za čišćenje lica koje pomaže očuvati prirodnu hidrolipidnu ravnotežu kože. Nježno uklanja make up i nečistoće bez iritacija. Ekstrakt bijelog lopoča i prirodno bademovo ulje osiguravaju hidrataciju, a u kombinaciji s aloe verom sprječavaju gubitak vlage.

Tonik za lice

Tonik za lice pomaže u uklanjanju preostalih nečistoća nakon čišćenja lica te priprema kožu za daljnju njegu. Pomaže u vraćanju pH ravnoteže kože te smanjuje vidljivost pora. Nakon čišćenja lica, nanesite tonik za lice, koristeći blazinicu, a zatim nastavite s hidratantnom kremom ili serumom za lice.

Malu Wilz Hydro tonic

Hidratantni tonik namijenjen je dehidriranoj i suhoj koži, a prirodni hidratantni faktori uklanjaju osjećaj zategnutosti i napetosti kože. Ovaj tonik idealno je osvježenje za kožu.

Malu Wilz Astringent tonic

Astringentni tonik s ekstraktom kvasca i osvježavajućim uljem peperminta suzbija masni sjaj kože. Preporučuju se i za muškarce poslije brijanja.

 

Malu Wilz Glow tonic

Tonik s mliječnom kiselinom koji djeluje na orožavanje kože. Zahvaljujući hijaluronskoj kiselini i pantenolu pruža koži dugotrajnu hidrataciju. Djeluje antioksidativno, remineralizira i ujednačava teksturu. Koža izgleda zaglađeno i svježe u isto vrijeme.

Odabir pravog proizvoda za čišćenje lica može biti ključno za održavanje zdrave i blistave kože. Odaberite proizvod koji odgovara vašem tipu kože lica koji će učinkovito ukloniti nečistoće i višak sebuma bez isušivanja kože. Niste sigurni koji je Vaš tip kože lica? Ovdje saznajte koji je Vaš tip kože lica.

Važno je imati redovitu rutinu njege kože lica koja uključuje pravilno čišćenje lica. To znači redovito čišćenje lica ujutro, navečer te nakon treninga ili bilo koje druge aktivnosti koja može izazvati znojenje. Saznajte zašto je čišćenje lica važno i kada je najbolje vrijeme za to!

Zapamtite da čistači za lice neće riješiti sve probleme s kožom! Za najbolje rezultate potrebno ih je kombinirati s drugim proizvodima, kao što su tonik, serum, hidratantna krema i zaštita od sunca.

Budite pažljivi prilikom odabira proizvoda za njegu kože i zapamtite da se ulaganje u kožu dugoročno isplati.

Ako želite dodatan savjet ili Vas zanima profesionalna ponuda Malu Wilz cleansing proizvoda, molimo obratite nam se na naše kontakte: [email protected] ili +385 1 3881 275