Početna Savjeti Njega lica i tijela Put prema njegovanoj koži: tonik za lice

Put prema njegovanoj koži: tonik za lice

27.06.2012

Njega lica i tijela

Dolaskom toplijih dana naša koža postaje zahtjevnija nego tijekom ostalih mjeseci. Visoke temperature iziskuju dodatnu brigu za nju, a redovito toniziranje kože prvi je korak ka njegovanoj koži.

Masnoća i znoj koji se zbog povišene temperature sakupljaju na našem licu zatvaraju pore i stvaraju bubuljice. Zbog toga je čišćenje kože lica prvi korak koji se treba ponavljati nekoliko puta dnevno. Vjerujte mi, Vaša koža će vam biti zahvalna.

Pri odabiru tonika svakako pripazite na njihove sastojke koji moraju biti u skladu sa Vašom kožom. Neovisno kojem tipu kože pripadate, Vaš tonik treba dobro hidratizirati kožu u ljetnim mjesecima.

Ukoliko je Vaša koža osjetljiva ili suha tada Vam predlažemo Malu Wilz Hydro Tonik koji hidratizira kožu i ne sadrži alkohol.  Zahvaljujući činjenici da je bez alkohola nećete osjetiti zatezanje kože niti ju dodatno isušivati. Ona će biti hidratizirana i njegovana.

Malu Wilz Astringent Tonik namijenjen je mješovitoj i masnoj koži. Djeluje adstringentno, regulira i osvježava kožu dok aloe vera čini kožu vlažnom,a pepermint ulje djeluje osvježavajuće. Tonik je izuzetno blag i umirujući. Ne sadrži alkohol i stoga neće štetiti Vašoj koži budete li ga nanosili nekoliko puta dnevno.

U ponudi imamo profesionalne proizvode za salone ljepote, kozmetičke salone, salone za masažu te wellness i spa centre. Za sva pitanja ili dodatni savjet, nazovite nas na 01/3881 275 ili nam pošaljite mail na [email protected]