Početna Savjeti Njega lica i tijela Revolucionarni Jean Klebert tretman i proizvodi sa glikolnom kiselinom

Revolucionarni Jean Klebert tretman i proizvodi sa glikolnom kiselinom

14.01.2016

Njega lica i tijela

O savršenom djelovanju glikolne kiseline koja se primjenjuje u kozmetici znamo već niz godina. Nježno djeluje svakodnevno na uklanjanju mrtvih stanica sa površine kože. Drugim riječima, osvježava, hidratizira kožu, obnavlja ju dubinski, a koža poprima novi izgled. To je naša tajna formula ljepote.

Znamo da glikolna kiselina ima sposobnost duboke apsorpcije u kožu i na taj način još dublje ju čisti i obnavlja. U novom Jean Klebert kozmetičkom tretmanu, uz glikolnu kiselinu dodan je i snažni antioksidans pod nazivom idebenone koji do sada najsnažnije štiti kožu od vanjskih i unutarnjih faktora. 

Rezultati Jean Klebert BM Glycolic Plus tretmana i svakodnevne upotrebe proizvoda na bazi glikolne kiseline i idebenone-a su nevjerovatni:

 • smanjuje bore
 • izjednačuje boju kože
 • dubinski obnavlja kožu
 • poboljšava vlažnost kože
 • daje mlađi izgled
 • površinski sloj kože postaje mekši
 • smanjuje se stvaranje komedona
 • poboljšava se stanje aknaste kože
 • ​koža postaje elastičnija

Što je Idebenone i kako djeluje na ljepotu kože?
Idenenone je dobiven obradom iz koenzima Q10. Po molekuli je 60% manji i prodire u područje epiderme gdje god je potreban. Poboljšanje kože uočljiv je momentalno i zato se izdiže iznad normalne kozmetike. Mnogi vjeruju da ove molekule djeluju mnogo efikasnije od drugih na slobodne radikale koji su uzročnici starenja naše kože. Idenenone neutralizira slobodne radikale. Neutralizira oksidativni stresni produkt izazvan od vanjskog i unutarnjeg faktora.

Rezultati djelovanja Idebenone-a: 

 • vizualno smanjuje crvenilo
 • izjednačuje boju kože
 • uklanja bore i kožne mrlje
   

Glikolna kiselina poboljšava izgled kod svih tipova kože, a posebno je namjenjena: suhoj i dehidriranoj koži, masnoj i nečistoj koži, koži s borama kao i kožama sa tamnim mrljama nastalih sunčevim djelovanjem, za obnavljanje elastičnosti kože i vitalnosti stanica kao i obnavljanje elastina i kolagena.

Uz preporučeni tretman Jean Klebert BM Glycolic Plus sa glikolnom kiselinom i Idebenone-om, kojeg možete dogovoriti u svom obližnjem spa/beauty centru ili nas kontaktirati svakog radnog dana od 9 do 15 sati na telefon 01 3881 275 ili putem maila, svakako preporučujemo proizvode iz iste linije za njegu kod kuće.

Jean Klebert BM Facial Cream 50ml

Krema za lice sa sa 10% glikolnom kiselinom za sve tipove kože, uključujući i osjetljivu kožu. Ultra aktivna krema, štiti kožu od preranog starenja jer dnevno nježno uklanja mrtve stanice, zaglađuje kožu i smanjuje površinske kao i dubinske bore. Formula s Idebanenone-om - jaki antioksidant snažno djeluje na negativne efekte koji djeluju izvana na kožu vračajući joj hidratantnost i već nakon prvog nanosa rezultat se vidi sa dugotrajnim efektom. Za više informacija o proizvodu i kupovini posjetite naš web shop. Cijena: 320,00 kn

Jean Klebert BM Eye Cream 15ml

Krema oko očiju sa 5 % glikolnom kiselinom. Zahvaljujući kombinaciji eksfoliajacije i visokoefektivnom anti-oksidansu aktivnog idebenone-a ova čudesna krema djeluje:
- vidno smanjuje duboke i površinske bore u području oko očiju
- momentalno hidratizira mjesto koje tretiramo sa dugotrajnim efektom
- ispravlja strukturu i izjednačuje boju kože
Za više informacija o proizvodu i kupovini posjetite naš web shop. Cijena: 320,00 kn

Jean Klebert BM Vita Facial Solution 50ml

Losion sa 8,5% glikolnom kiselinom. Ovaj losion sadrži tri važne supstance koje dubinski djeluju u uklanjanju nečistoće i rade na primjeni kako bi kozmetički produkti koji se nanose nakon toga maksimalno mogli djelovati protiv starenja kože. Za više informacija o proizvodu i kupovini posjetite naš web shop. Cijena: 290,00 kn

Za sva Vaša pitanja tu samo za Vas, te ukoliko želite savjet vezano za tretman ili upotrebu proizvoda Jean Klebert BM Glycolic Plus slobodno nam se javite na 01 3881 275 ili pošaljite upit na e-mail, naš stručni tim će Vam rado pomoći. 

Vaš
Da Ljepoti tim

Pogledajte kratki video o tretmanu Jean Klebert BM Glycolic Plus: