Početna Savjeti Njega lica i tijela Ruke otkrivaju vaše tajne

Ruke otkrivaju vaše tajne

19.06.2015

Njega lica i tijela

Jeste li ikad pri rukovanju osjetili nelagodu? Jeste li ikad pomislili da je netko i pri dodiru vaše ruke osjetio nelagodu? Ili je možda taj dodir bio ugodan? Doista, svaki put kad pružimo ruku otkrivamo barem dio sebe, dodirom ali i izgledom svoje ruke. Ona može biti hladna ili ugodno topla, mekana ili hrapava, koža i nokti mogu biti njegovani ili zapušteni. Tuđim pogledima najviše su izloženi naše lice i ruke i ponekad mogu otkriti nešto što ne bismo željeli. Izgled i pokreti ruku odaju naše samopouzdanje, emotivnost, osjetljivost.

Neka vam se ne dogodi da u brizi za lice i tijelo zaboravite na ruke, njega ruku neka postane dio vaše svakodnevne njege, a ne zaboravite i kontrolu pokreta, možda ipak uspijete sačuvati poneku tajnu.

Našim novim Anti-age Blic Malu Wilz tretmanom ruku u samo 3 koraka dovedite vaše ruke do savršenstva, Koža vaših ruku će biti obnovljena o osvježenog izgleda. Suha i zahtjevna koža biti će regenerirana. Za više informacija o Blic Malu Wilz anti-age tretmanu ruku pošaljite upit na e-mail ili kontaktirajte svoj beauty/spa salon.

Ruke su izložene, osim pogledima, i vjetru, vodi, suncu, prašini. To je zajedničko svima, bez obzira na životnu dob. Zato im je tokom cijelog života potrebna njega i zaštita. Ljeti će koža ogrubjeti od morske soli i sunca, zimi zbog vjetra i hladnoće, a osim kože to će se dogoditi i kožici oko noktiju i noktima. Da bi to spriječiti nakon svakog pranja ruku namažite ruke kremom, a za hladnih dana nosite rukavice. Kućanske poslove ili poslove u vrtu zabavljajte sa zaštitnim rukavicama. Navečer prije spavanja na ruke nanesite obilati sloj kreme za ruke i navucite pamučne rukavice. Rezultate ćete vidjeti već ujutro.

Isprobajte recept iz kućne ljekarne: pomiješajte 2 žličice bademovog ulja, 1 žumanjak i 1 žličicu meda. Nanesite na ruke, navucite pamučne rukavice, držite 1 sat, isperite i nanesite kremu za ruke.

Znojni dlanovi? To je problem s kojim se, barem ponekad, svi susretnemo jer je na dlanovima smješten velik broj žlijezda znojnica. Ruke perite redovito, ne stežite šake (jer će se dlanovi dodatno znojiti), nakon pranja na dlanove stavite malo dječjeg posipa. Neugodan miris, ponekad ne nestaje običnim pranjem. Pokušajte sljedeće:
- talog crne kave uklanja miris crvenog i bijelog luka
- ocat i limunov sok uklanjaju miris ribe.

Ruke treba redovito masirati od vrha prstiju, od noktiju prema zapešću. Vježbajte s prstima, osim što ćete održati gipkosti zglobova potaknut ćete cirkulaciju i elminirati toksine. Staračke mrlje na rukama uklanja tretman u kozmetičkom salonu ili tretman dermatologa. Ruke bez mrlja, obnovljene, glatke kože dobit ćete i nakon tretmana glikolnom kiselinom i parafinskom kupkom u kozmetičkom salonu.

Za brzu regeneraciju kože s dugotrajnim djelovanjem isprobajte regenerativne maske njemačke kozmetičke kuće Malu Wiltz. Regerativna maska Malu Wilz nanosi se na ruke i na lice kao noćna krema, tokom noći oporavlja kožu i dnevnih oštećenja i pomaže joj da nadoknadi ono što je tokom dana izgubila.

Ukoliko želite svojim rukama dati dodatni šarm i osobnost preporučujemo nove Malu Wilz lakove za nokte, s izrazitim intenzitetom boja koji vašim noktima pružaju veću fleksibilnost i izdržljivost. Lakovi dolaze u 10 neodoljivih nijansi za savršen ljetni look.

Savjetuje:
mr.ph. Seka Zebić
Beautycentar Biokozmetika Pet

Narudžbe i informacije na [email protected] ili putem telefona 01 3881 275