Početna Savjeti Njega lica i tijela Savjeti za njegu osjetljive kože

Savjeti za njegu osjetljive kože

04.11.2022

Njega lica i tijela

Diego Dalla Palma razvio je novu SOOTHING LINIJU koja balansira, obnavlja i smiruje osjetljivu, reaktivnu kožu ili kožu senzibiliziranu vanjskim agresorima. Uz kupnju bilo kojeg proizvoda iz nove SOOTHING linije GRATIS višekratne blazinice za čišćenje lica!

Što je osjetljiva koža?

Osjetljivu i reaktivnu kožu ili kožu senzibiliziranu vanjskim agresorima (sunce, vjetar, hladnoća, zagađenje, neuravnotežena prehrana, hormonalne promjene, terapije lijekovima, iritansi) karakteriziraju osjećaji nelagode (pečenje, bol, svrbež, trnci) kao reakcija na podražaje koji inače ne izazivaju nikakvu reakciju i/ili osjet kod osoba s normalnom kožom.

Može utjecati na sva područja na tijelu, posebice lice.

Ovaj tip kože može djelovati normalno ili biti povezan s područjima osipa ili crvenila (posebice gdje je koža tanja).

Pojava i doživljaj nelagode opisan od strane osoba s ovim tipom kože može poprilično varirati. Osnovni osjećaji su:

  • bol,
  • svrbež,
  • pečenje,
  • trnci,
  • zadebljanja ili suhoća kože, popraćeno ili ne crvenilom, osipom, teleangektazijom, kserozom, ljuštenjem.

Osjetljiva koža sklonija je znakovima starenja i kožnim bolestima ili poremećajima poput atopijskog dermatitisa, osipa, kuperoze i rozacee. Posebice, kuperozu karekterizira uglavnom trajno crvenilo na licu, zbog uvećanih ili popucalih kapilara.

Nova DIEGO DALLA PALMA SOOTHING LINIJA obogaćena je ProSENSE PEPTIDIMA. Proizvodi su formulirani s ograničenom količinom sastojaka, posebno osmišljeni kako bi bili podnošljivi i ugodni za ekstremno osjetljivu kožu, poput krhke kože uslijed tekuće ili protekle terapije lijekovima ili onkološke terapije.

NE SADRŽE MIRISE.

TESTIRANO NA TEŠKE METALE

Čak i jako niski udio kroma, olova, žive, arsena, kobalta i nikla može uzrokovati nuspojave kod osjetljivih osoba. Stoga, svaka se serija kontrolira kako bi se zajamčila niža vrijednost od 0,00001%.

KAKO NJEGOVATI OSJETLJIVU I KRHKU KOŽU?

Micelarna voda za dermo-kompatibilno čišćenje

Osvježavajuća micelarna voda s provitaminom B5. Osmišljena za dermo-kompatibilno čišćenje i dobro podnošenje osjetljive kože. Brzo i učinkovito uklanja make up i nečistoće s lica, očiju i usana. Bez utjecaja na hidolipidini sloj i fiziološku pH kožu. Ne sadrži mirise.

Diego Dalla Palma SOOTHING MICELLAR CLEANSING WATER 200ml

Smirujući serum protiv crvenila

Diego Dalla Palma Soothing anti-redness serum smiruje kožu i bori se protiv crvenila. Posebno je osmišljen za osjetljivu, kuperoznu ili nadraženu kožu farmaceutskim ili antibiotskim terapijama ili izlaganju vanjskim faktorima (sunce, vjetar, hladnoća). ProSENSE PEPTIDI i kompleks protiv crvenila smiruju iritacije i pomažu minimalizirati i privremeno i trajno crvenilo. Ne sadrži mirise.

Diego Dalla Palma SOOTHING ANTI-REDNESS SERUM 30ml

Za ugodan osjećaj na koži

Dekongestivna, obnavljajuća krema s ceramidima vratit će vašoj koži osjećaj ugode. Zahvaljujući ProSENSE PEPTIDIMA i multi ceramid kompleksom štiti kožu i vraća joj neophodnu hidrataciju. Ne sadrži mirise.

Diego Dalla Palma SOOTHING DEEPLY NOURISHING AND SOOTHING 24H CREAM 50ml

Završni korak – tonirana krema

Dnevna zaštita od sunca sa svojstvima protiv crvenila idealno će se uklopiti u dnevnu rutinu. Bogata ektoinom i anti-redness kompleksom, Diego Dalla Palma Soothing Uniforming tinted cream brzo se upija u kožu i pomaže ublažiti crvenilo. Iznimno je lagana, a gel-kremasta tekstura djeluje osvježavajuće.

Diego Dalla Palma SOOTHING UNIFORMING TINTED CREAM SPF50

Nova Diego Dalla Palma Soothing line testirana je na osjetljivoj koži i koži pod utjecajem proteklih ili trenutnih onkoloških terapija.

Dokazano je da nova Diego Dalla Palma Soothing linija za osjetljivu kožu:

  • Pruža zdraviji izgled kože (smanjenje kseroze, krhkosti, svrbeža) za 100%
  • Povećava gustoću kože za 90%
  • Povećava hidrataciju 100%
  • Smanjuje bore za 60%

Proizvode za kućnu upotrebu možete potražiti na Da ljepoti web shopu!

Kupnjom bilo kojeg proizvoda iz nove SOOTHING linije dobivate GRATIS višekratne blazinice za čišćenje lica!

Profesionalnu ponudu za tretmane zatražite na našim kontaktima.

Kontakti
E-mail: [email protected]
Telefon: 01 3881 275
Show room: Petrovaradinska 9a, Zagreb

Kliničko-instrumentalne studije provedene na 20 ispitanika u trajanju od 30 dana na Sveučilištu Naples Federico II: 4 profesionalna tretmana + proizvodi za kućnu njegu. % od ispitanka koji je pokazao statistički značajno poboljšanje u parametrima koji se ispituju.
*Procjena provedena od strane dermatologa.
**Procjena provedena ultrazvukom kože i konfokalnom mikroskopijom.
***Procjena provedena pomoću Delfin Moisture Meter Epid uređaja.